BAFRA

Senem Duman Psikolojik Danışmanlık Merkezi Bafra’da Açıldı 

 
 5453
Senem Duman PsikolojikDanışmanlık Merkezi Bafra’da Açıldı  - Çocuk, ergen ve yetişkin psikolojisi üzerine danışmanlık ve terapi hizmeti veren Psikolojik Danışman Senem Duman Bafra’da hizmet vermeye başladı. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Çocuk, ergen ve yetişkin psikolojisi üzerine danışmanlık ve terapi hizmeti veren Psikolojik Danışman Senem Duman Bafra’da hizmet vermeye başladı. 

Hacınabi Mahallesi Sigortacılar arası Keçeli Apartmanı No:1’de hizmet vermeye başlayan Psikolojik Danışman Senem Duman, Oyun terapisi, çift ve aile danışmanlığı, grup terapisi, oyun grubu, bireysel terapi, aile terapisi, sınav danışmanlığı, disleksi, dikkat eksikliği ve hiperaktivite ve bir çok alanda psikolojik destek sağlamakta. 

Hangi konularda psikolojik desteğe ihtiyacınız olduğunu öğrenmek için 15 dakikalık ücretsiz ön görüşme seanslarına başvurmak için 0 362 543 35 33 - 0 538 856 35 55 numaralı telefonlardan randevu alabilir ya da çalışma ofisimize gelebilirsiniz.

Bizi https://www.instagram.com/pskdansenemdmn instagtram adresinden de takip edebilirsiniz. 

Psikoterapi nedir?

Psikoterapi, bireylerin duygusal ve davranışsal sorunlarının çözümünü, ruh sağlıklarının geliştirilmesi ve korunmasını amaçlayan tekniklerin genel adıdır.

Senem Duman Psikolojik Danışmanlık Merkezi Bafra’da Açıldı 

Oyun terapisi/terapisti nedir?

Oyun ve oyuncaklar aracılığı ile çocukların kendilerini ve ihtiyaçlarını ifade etmelerine yoğunlaşan özel terapi türüne “oyun terapisi” denir. Oyun terapisi, çocukların bilişsel ve sosyal becerilerini, duygu ve düşüncelerini oyun ile ortaya koymalarını amaçlar. “Oyun terapisti” ise çocuğun ortaya koyduğu oyun dünyasına onunla birlikte girerek, çocuğun oyun dilini konuşur. Terapi sürecinin sonunda çocukların yaşadıkları duygusal sıkıntıları gidermeleri ve sağlıklı gelişimlerine ulaşmaları hedeflenir.

Senem Duman Psikolojik Danışmanlık Merkezi Bafra’da Açıldı 

Çift ve Aile Terapisi nedir?

Aile üyeleri ve çiftlerin arasındaki problem ve anlaşmazlıklara yönelik, değişim ve gelişimi sağlamak amacıyla, aile üyeleri ve çiftlerin arasındaki ilişkilerin konu edildiği bir psikoterapi dalıdır. Aile ve çift terapisinin amacı, aile ve çiftler arasındaki sıkıntılı süreçlere yönelik tüm çatışmaların ele alınarak aile bireylerinin sorunun çözümüne etkin bir şekilde katılımının sağlanmasıdır.

Bafranın haberi, bafra