Program, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen’in ateşi yakmasıyla birlikte başladı. Ateşin üzerinden atlayan ve demir döven öğretmen ve öğrenciler Nevruz Bayramı kutlamasını yaşadı.

Okul tarih öğretmeni İsmail Kurt yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin bayramı olan nevruzun herkese hayırlı olmasını dileyerek, nevruzun sevgi, saygı ve hoşgörünün, milletçe bir arada kardeşçe, barış içerisinde yaşama arzusunun, dayanışma ve yardımlaşma duygularının coştuğu bir bayram olduğunu söyledi.

Programa Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Temur, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fatih Özer, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Sosyal Hizmetler Vakfı Müdürü Hasan İrer, Bafra İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Güreş,  Bafra Ülkü Ocakları Başkan yardımcısı Yavuz Nacak, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Haber: Furkan Göçer