BAFRA

Seda Ve Selçuk Ceriyan Çiftinin En Mutlu Günü

 
 4663
Seda Ve Selçuk Ceriyan Çiftinin En Mutlu Günü - Aşure ve Yusuf Ceriyan’ın oğulları, Hanife ve Temel Kocatepe’nin kızları Seda ve Selçuk muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Aşure ve Yusuf Ceriyan’ın oğulları, Hanife ve Temel Kocatepe’nin kızları Seda ve Selçuk muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

Royal Garden Kır Düğün Salonunda düzenlenen törenle Selçuk ve Seda çifti hayatlarını birleştirdi. Genç çift, ilk dansları yaptıktan sonra davetlilerle birlikte gönüllerince eğlenirken kendileri için özel olarak hazırlanan pastayı birlikte kesti.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın kıydığı nikâhın şahitliklerini, Samsun Millet Vekili Orhan Kırcalı yaptı. Kıyılan nikâhın ardından nikâh cüzdanını geline veren Samsun Millet Vekili Orhan Kırcalı, genç çifte mutluluk diledi. Nikâhtan sonra mutluluklarını sevenleri ile paylaşan Selçuk Ve Seda, gece boyunca gönüllerince eğlendi.

Genç çifti, Samsun Millet Vekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, iş adamı Ramiz Çatan, Dörtyıldız inşaat firması sahibi Muharrem Göçer, iş adamı Adem Çatan, iş adamı Cumali Çatan ile sevenleri yalnız bırakmadı.

Haber: Furkan Göçer

Bafranın haberi, bafra