GÜNDEM

Sebze Komisyoncuları Ödül Töreni

 
 243
Sebze Komisyoncuları Ödül Töreni - Samsun'un Bafra İlçe Belediyesi, cirolarını artıran sebze ve meyve komisyoncularını plaketle ödüllendirdi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'un Bafra İlçe Belediyesi, cirolarını artıran sebze ve meyve komisyoncularını plaketle ödüllendirdi.

Tarihi Büyük Park’ta, 2005-2006 yılı içerisinde cirolarını artıran 10 sebze ve meyve komisyoncusu için ödül töreni düzenlendi. Törenin açılış konuşmasını yapan Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, 2004 yılı içerisinde sebze ve meyve halinde başlattıkları çalışmaların meyvelerini almaya başladıklarını, 2003 yılına göre sebze ve meyve cirolarının 3 kat yükseldiğini söyledi. Neiş, "Bafra Ovası’nda üretilen ürünler, bugün Almanya, Makedonya ve Hollanda'ya ihraç ediliyor. Bafra'nın kalkınması için herkesi tek yumruk olmaya davet ediyorum" dedi.
Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı ise Bafra'da çok büyük bir tarımsal potansiyelin bulunduğunu, bu potansiyelin birlik ve beraberlik sayesinde ihracatla bütünleşerek bir anlam taşıyacağını kaydetti.
Konuşmaların ardından, ilk 10’a giren sebze ve meyve komisyoncularına plaketleri protokol tarafından verildi.

Haber Kaynağı

Bu haber abonesi olduğumuz iha.com.tr'den üretilmiş ve sistemimize otomatik olarak eklenmiştir.

  • BafraHaber Yorum
  • Sebze Komisyoncuları Ödül Töreni içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0