Ferhan Şensoy’un kurguladığı, yönetmenliğini Özlem Sarı’nın yaptığı Haldun Taner Kabare Samsun’dan sonra Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde sahnelendi. 

45’er dakikalık 2 perdeden oluşan Haldun Taner Kabare’de 7 skeç yer aldı. Kabarede tamamı Samsun Barosu Avukatı olan Nedim Öztopal, Murat Bölükbaş, İncilay Toraman, Öykü Acar Sancak, Belgin Bilgin, Seda Üstün Tuğ, Kübra Akça, Hilal Serdar, Melike Zeynep Azcan, Meryem Mutlu yer aldı. Bafra avukatlarından ise sadece Murat Bölükbaş sahne aldı. 

Tiyatro sonunda söz alan Samsun Barosu Başkanı Pınar Gürsel Yıldıran, “Arkadaşlarım çok zor bir iş başardı. Duruşmadan, keşiften provaya gittiler. 4 ay boyunca gece gündüz prova yaptılar. Bizim artık bir tiyatro kulübümüz var. Bafra’dan da Murat Bölükbaş arkadaşımız var. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Sizlere de bizi izlemeye geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu oyunumuzun gelirini Bafra Anadolu Lisesi Mezunlar Derneğine vereceğiz.” dedi. 

Tiyatroyu Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksu, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Eyüphan Kılıç, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Baro Temsilcisi Serkan Dönüm, avukatlar, adliye çalışanları ve çok sayıda tiyatro sever izledi.