BAFRA

Satranç Turnuvası Şampiyonları Ödüllerini Aldı

 
 1363
Satranç Turnuvası Şampiyonları Ödüllerini Aldı - Bafra Kaymakamlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Satranç Turnuvasının galipleri ödüllerini aldı. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Kaymakamlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Satranç Turnuvasının galipleri ödüllerini aldı. 

Bafra Gençlik Merkezinde gerçekleşen 10-20 yaş arası toplam 100 satranç sporcusunun katıldığı turnuvada 10 hakem görev aldı. 

Ödül törenine Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Alaiddin Domaç, Satranç Federasyonu İl Temsilcisi, hakemler, satranç sporcuları ve aileleri katıldı.

Kaymakam Ertürkmen ödül töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi: Arkadaşlar bir yarışmaya girdiler ama bir yarışmadan ziyade kendilerini deneme sınama arkadaşlık edinme yarışmasıydı. 1 Temmuz’daki normalleşme sürecimizden sonra ilk defa birlik ve beraberlik adına turnuva düzenledik. Gerçekten de birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardı. Uzaktan yarışmalarımız oldu ama insana insan gerekir. İnsan insansız yaşayamaz ve hiç kimse Robinson Crusoe değildir.

Bizler sokak çocuklarıydık yaşım ellinin üzerinde sokaklarda büyüdük ama artık sokaklarımızdan ziyade bu tür yaşam merkezlerinde devletimiz gerçekten çok güzel imkânlar sunuyor. Biz taşlardan kaleler yaptık, çelik çomak oynadık imkânlarımız son derece kısıtlıydı. Belki de top oynayacak düz alanlarımız yoktu. Ama şu imkânları gördüğüm zaman… Burada basketbol etkinliklerimiz oldu, voleybol etkinliklerimiz oldu bu turnuva kapsamında futbol etkinliğimiz oldu. Şu anda satranç etkinliğimiz oldu. 

Kolay değil organizasyonu yapmak iki kişiyi bir araya getirmek bile son derece zordur ama bizi burada toplayan bir araya getiren 100 yarışmacıyı evlatlarımızı burada organizasyona sokan arkadaşlarımıza başta İlçe Gençlik Ve Spor Müdürümüz Osman Beyefendi’ye, Gençlik Merkezi Müdürümüz Fatih Bey’e, federasyon temsilcilerine, desteklediği için aramızda olduğu için hakemlerimize ve hepsinden önemlisi de medeni cesareti göstererek çocuklarını buraya getiren siz değerli velilerimize sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum, teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olun sağlıklı uzun ömürler diliyorum.” dedi. 

Haber: Onur Kemal

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Satranç Turnuvası Şampiyonları Ödüllerini Aldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0