SAMSUN

Sarıcaoğlu Yol Çalışmalarını İnceledi

 
 61
Sarıcaoğlu Yol Çalışmalarını İnceledi - Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Rıdvan Çelikel Caddesi'nde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi
Bafra Haber

 |  - Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Rıdvan Çelikel Caddesi'nde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi

İlçe genelinde yol sıkıntısının yaşanmaması için çalışmalarına ara vermeden devam eden Başkan Sarıcaoğlu, Yaşar Doğu Mahallesi Rıdvan Çelikel Caddesi'nin yol çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

"BOZUK YOL İSTEMİYORUM"

Sarıcaoğlu, "İlçe genelinde bozuk yol kesinlikle istemiyorum. Sırayla tüm cadde ve sokaklarımızda yol yapım çalışmalarımız devam edecek. Kavak nasıl daha yaşanılabilir olacaksa biz o şekilde yapacağız. Rıdvan Çelikel Caddemizin kaldırım ve yol yapım çalışmalarına başlanıldı. Çalışmalar hızlı bir şekilde ilerliyor" dedi.

Belediye personeline vermiş olduğu talimatları bizzat yerinde inceleyen ve takibini bırakmayan Başkan Sarıcaoğlu, vatandaşlarından büyük takdir topluyor. Başkan Sarıcaoğlu, "Vatandaşlarımızın rahat bir ortamda yaşamalarını sürdürebilmek için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sarıcaoğlu Yol Çalışmalarını İnceledi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0