BAFRA

Kızılırmak Anadolu Lisesi Teknopark Ve Tübitak Bölge Sergisi Gezisi

 
 900
Kızılırmak Anadolu Lisesi TeknoparkVe Tübitak Bölge Sergisi Gezisi - Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi Gezi Kulübü Danışman Öğretmenleri Ali Korkmaz ve Yaşar Çay, okulun yerel ve ulusal proje çalışmalarında yer alan 20 öğrenci ile Ondokuzmayıs Üniversitesine (OMÜ) Bilim temalı gezi düzenledi. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi Gezi Kulübü Danışman Öğretmenleri Ali Korkmaz ve Yaşar Çay, okulun yerel ve ulusal proje çalışmalarında yer alan 20 öğrenci ile Ondokuzmayıs Üniversitesine (OMÜ) Bilim temalı gezi düzenledi. 

Öncelikle OMÜ yerleşkesinde bulunan Teknopark ziyaret edildi. Teknopark Müdür Yardımcısı Osman Özkoç, öğrencilere Teknopark hakkında bilgiler verdi.

Teknoparklar'ın temel hedefleri arasında üniversite ve araştırma merkezlerindeki akademik bilgi ve araştırma potansiyelinin, teknolojik ürünlere dönüştürülüp ticarileştirilmesi ve teknoloji transferi için uygun ortam yaratmak, teknoloji odaklı firmaların oluşmasını ve gelişmesini teşvik etmek olduğunu öğrencilere anlattı.

Ardından öğrenciler OMÜ Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Kapalı Spor Salonunda 09-12 Mart tarihlerinde açık olacak bölge sergisini gezdiler.

Karadeniz Bölgesininim en seçkin lise öğrenci projelerinin görücüye çıktığı serginin, öğrencileri heyecanlandırdığı görüldü.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kızılırmak Anadolu Lisesi Teknopark Ve Tübitak Bölge Sergisi Gezisi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0