BAFRA

Burhan Apaydın’a Türkiye Hava Sporları Federasyonunda Yeni Görev

 
 781
Burhan Apaydın’a Türkiye HavaSporları Federasyonunda Yeni Görev - Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulüp Başkanı ve Türkiye HavaSporları Federasyonu Samsun İl Temsilcisi olan Burhan Apaydın, Türkiye HavaSporları Federasyonunun (THSF) almış olduğu karar ile eğitim kurulubaşkanlığına atandı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulüp Başkanı ve Türkiye HavaSporları Federasyonu Samsun İl Temsilcisi olan Burhan Apaydın, Türkiye HavaSporları Federasyonunun (THSF) almış olduğu karar ile eğitim kurulubaşkanlığına atandı.

Kurulda çeşitli havacılık alanlarında profesyonel havacılar, GSB ve SHGM’den yetkililer de görev aldı. Aynı zamanda bir eğitimcide olan Burhan Apaydın, Bafra’da hava modelciliği, balon uçuşları, yamaç paraşütü kursları ve Kapıkayafest gibi önemli projelere imza atarak bölgeye havacılık konusunda önemli kazanımlar sağlamıştı.

2017 yılında yeniden kurulan Türkiye Hava Sporları Federasyonu ülkemizdeki sportif havacılık faaliyetlerinin icra edilmesinde önemli sorumluluklar üstelenmekte.

Gençlik Spor Bakanlına bağlı olan THSF, Türkiye sportif havacılık sektöründe kalite anlayışını sürekli geliştirerek, kaliteli hizmet sunmak, sporculara, kulüplere ve ülkemize değer katmak misyonuyla çalışmalarını sürdürmekte.

THSF eğitim kurulu yamaç paraşütü, paramotor, paraşüt, hava modelciliği, İHA, yelken kanat, motorlu yelken kanat, planör, motorlu planör, microlight, gyrocopter, ultralight, sıcak hava balonu, genel havacılık, deneysel hava araçları, akrobasi gibi birçok alanda sporcuların eğitim ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışmakta aynı zamanda lisanslandırma faaliyetlerini de sürdürmekte.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Burhan Apaydın’a Türkiye Hava Sporları Federasyonunda Yeni Görev içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 1
User defaultYorum Id: 111734
31 Ocak 2021
17:06
  • Yorum Id: 111734
  • 31 Ocak 2021
  • 17:06

Tebrikler burhan bey. fakat bafra da değerini yeteri kadar bildiklerini zannetmiyorum. bazılarına "çok oluyorsun" ! başlı başına kapıkayafest yeter ama.....