BAFRA

Samsunspor Diyetisyeninin En Mutlu Günü

 
 1482
Samsunspor Diyetisyeninin En Mutlu Günü - Samsunspor’da görev yapan Uzman Diyetisyen Büşra Atmaca, gerçekleştirilen düğün töreninde İlker Özay ile hayatını birleştirdi  
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsunspor’da görev yapan Uzman Diyetisyen Büşra Atmaca, gerçekleştirilen düğün töreninde İlker Özay ile hayatını birleştirdi  

Bafralı Mevlüde – Adem çiftinin kızları Samsunspor'da görevli Uzman Diyetisyen Büşra Atmaca ile Halime-Halis çiftinin oğulları Eczacı İlker Özay evliler kervanına katıldı. 

HALK OYUNLARI GÖSTERİSİ

Sheraton Grand Samsun Otel Yeşilırmak Salonu'nda gerçekleştirilen nikah töreni ve düğüne çok sayıda davetli katıldı. Davetlilerin doyasıya eğlendiği düğün merasiminde çiftin mutlulukları gözlerinden okundu. 

Genç çiftin mutluluğa ‘evet‘ dedikleri muhteşem gece, konser etkinliği ve Karadeniz yöresi halk oyunları ekibinin gösterileriyle devam etti.

CANLI YAYINLA KATILDILAR

Eyüpspor ile deplasmanda karşılaşacağı için İstanbul'da bulunan Samsunspor kafilesi de diyetisyenleri Büşra Atmaca'yı bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Kamp yaptıkları otelden düğün salonuna canlı yayınla bağlanan Samsunspor Kulüp Müdürü Soner Soykan, Teknik Direktör Fuat Çapa, Kulüp Doktoru Mehmet Özden ile futbolcular adına Vukan Saviçeviç, birer konuşma yaparak genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Bafranın haberi, bafra