SAMSUN

Samsunspor Başkanı İsyan Etti, Soylu Şikayetçi Oldu

 
 2569
Samsunspor Başkanı İsyanEtti, Soylu Şikayetçi Oldu - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın teşvik iddiaları ve maçlara Samsunspor seyircisinin girememesine rağmen rakiplerinin seyircilerinin maça girebilmesi üzerine yaptığı açıklamada Süleyman Soylu ile ilgili iddialarda bulunması üzerine Soylu, Başkan Yıldırım’dan şikayetçi oldu. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın teşvik iddiaları ve maçlara Samsunspor seyircisinin girememesine rağmen rakiplerinin seyircilerinin maça girebilmesi üzerine yaptığı açıklamada Süleyman Soylu ile ilgili iddialarda bulunması üzerine Soylu, Başkan Yıldırım’dan şikayetçi oldu. 

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, TFF 1. Lig'de son dönemde konuşulan teşvik iddiaları sonrası hem kulüp içi hem de kulüp dışı yapılanların kendisini üzdüğünü belirtti ve "Biz şampiyonluğu masa başında kaybettik. Bize atanan hakem oyunlarıyla kaybettik" dedi.

Rakiplere teşvik primi veriliyor

Yüksel Yıldırım, "Son günlerde bize yapılanlar beni çok üzdü. Hem kulüp içi, hem de kulüp dışı. Rakiplerin kirli davranması. Ben açık açık söyledim ama isim vermedim. Ben rakiplerimize teşvik primi veriliyor dedim. Ya da teklif ediliyor dedim. Ben bunu ispat edemem ama bunu futbolcular açık açık konuşuyor.” dedi.

Samsunspor stadyumlara giremiyor

Adana Demirspor taraftarının rahat rahat stadyumlara girdiğini belirten Yüksel Yıldırım, "TFF'ye de yazdım açık ve net: Ben taraftarımı içeriye alamıyorum, neden Adana Demirspor her yere rahat rahat giriyor? Süleyman Soylu'nun oğlu dediler, İçişleri Bakanı'nın oğlu dediler. Açık açık bunlar konuşuluyor. Emniyet müdürü önünde önünü ilikliyor dedi, başkanın. Bunlar söyleniyor. Tamam dedim o zaman. Söyleyecek bir şey yok. Türk futbolu bitmiştir.” diye söyledi.

'Şampiyonluğu masa başında kaybettik'

Şampiyonluğu masa başında kaybettiklerini vurgulayan Yıldırım, "Bu futbol dünyası benim bildiğim iş dünyası değil. Ya bu deveyi böyle güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin. Biz şimdilik bu deveyi gütmeye çalışıyoruz ama nereye kadar güdeceğiz. Bunlar korkutucu şeyler. Gücünüz yetmiyor. Biz şampiyonluğu masa başında kaybettik. Bize atanan hakem oyunlarıyla kaybettik.” şeklinde konuştu.

Soylu’dan suç duyurusu

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şahsına, ailesine ve emniyet teşkilatına yönelik hakaret ettiği ve iftirada bulunduğu gerekçesiyle Yıldırım hakkında avukatları aracılığıyla suç duyurusunda bulundu.

Yüksel Yıldırım, Bakan Soylu hakkındaki sözlerine açıklık getirdi

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında söylediği sözlere açıklık getirdi.

Başkan Yıldırım, bazı takımların maçlarına binlerce taraftarın alınmasına tepki göstermiş, yaptığı açıklamalar tepki toplamıştı. Başkan Yıldırım, sözlerinin yanlış anlaşıldığını dile getirerek, üzüntüsünü paylaştı.

Yıldırım tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Samsunspor olarak şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz TFF 1. Lig’de pandemi yasaklarına rağmen rakip takımların seyircili bir şekilde müsabakalara çıkmasına karşılık, Samsunsporumuzun müsabakalarına hiçbir şekilde seyirci alamayışımızın şaşkınlığını ve üzüntüsünü yaşamaktayız. 30 Nisan 2021 tarihinde ani olarak katıldığım canlı yayında taraftarlarımızın maçlara gelememesinin üzüntüsü ve heyecanıyla basın mensuplarının sorduğu, ‘Maçlarımıza niçin rakip takımlar gibi seyirci alamıyoruz’ sorusu üzerine, diğer takımların oynadıkları müsabakalarda Sayın İçişleri Bakanımızın adının kullanılarak müsamaha gösterildiği hatta Adana Demirspor Kulübü Başkanının, Sayın İçişleri Bakanımızın manevi oğlu gibi görüldüğü, bu yüzden de yetkililerin bu hususlara göz yummuş olabileceği duyumlarını aldığımı belirterek, yanlış anlaşıldım. Pandemi yasakları sürecinde. Seyirci konusundaki olumsuzlukların önlenmesi amacıyla TFF’nin stadyumlara seyirci alınmaması konusunda yetkili mercilere yapmış olduğu yazılı tebligatlara rağmen bazı illerde gerekli önlemlerin alınmamış olması bizleri taraftarımız önünde zor duruma düşürmüştür. Benim amacım ve açıklamalarım Samsun ilimizde kurallara uyup da bazı illerde uyulmaması sonucu yaşadığımız mağduriyeti gündeme getirmek için yapılmıştır. Bütün ömrü terörle mücadele içinde geçen, ülkemizin birlik ve beraberliği adına gecesini gündüzüne katan Sayın İçişleri Bakanımızın ve emniyet teşkilatımızın yanlış anlaşılarak şahsım ve kulübüm üzerinden yıpratılmasına vesile olduğum için üzüntülerimi paylaşır, konuyu kamuoyunun takdirlerine sunarım.”


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsunspor Başkanı İsyan Etti, Soylu Şikayetçi Oldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 14
User defaultYorum Id: 118141
05 Mayıs 2021
22:54
  • Yorum Id: 118141
  • 05 Mayıs 2021
  • 22:54

Adamı samsun'lu sayarsanız böyle olur. samsun'un ekmeğinin yiyip trabzonculuk yapanlar bunlar. samsun'un milletvekilleri bakanları neden trabzon doğumlu ? bunu da samsunlular düşünsün bir zahmet.

Cevap
  • Yorum Id: 118147
  • 06 Mayıs 2021
  • 12:02

Trabzonlular rizeliler uyanık adamlar...

User defaultYorum Id: 118042
03 Mayıs 2021
17:13
  • Yorum Id: 118042
  • 03 Mayıs 2021
  • 17:13

Süleyman soylu bugün böylesin yarın başka.dün neler yaptığını hesap sormazsam namert olayın, bafra çocuğu değilim dediğini biliyoruz. elbet devran dönecek! sen suçlular yerine suçu ihbar edene ceza kesmeye kalktın! hukukun gücüne inanıyoruz güçlülerin hukukuna değil

Cevap
  • Yorum Id: 118140
  • 05 Mayıs 2021
  • 22:49

Bunu her kim yazdıysa resmen sayın bakanımızı tehtit etmiş sayın savcılarımızdan bir tanesi okur her halda bu yazılanları

User defaultYorum Id: 118075
04 Mayıs 2021
13:52
  • Yorum Id: 118075
  • 04 Mayıs 2021
  • 13:52

Ne bekliyorsun ss den her zamanki akp li haksızı savunmak haklıyı cezalandırmak bunların işi

Daha Fazla Yorum