ULUSAL

Bank Asya'nın kurucu ortaklarından olan FETÖ firarisi yakalandı

 
 179
Bank Asya'nın kurucu ortaklarındanolan FETÖ firarisi yakalandı - Bank Asya'nın kurucu ortaklarından olan FETÖ firarisi Kamil Yavuz M.,  düzenlenen operasyonda sahte kimlikle Ankara'da yakalandı.BUGÜN NELER OLDU?
İhlas Haber Ajansı

 |  - Bank Asya'nın kurucu ortaklarından olan FETÖ firarisi Kamil Yavuz M., düzenlenen operasyonda sahte kimlikle Ankara'da yakalandı.BUGÜN NELER OLDU?

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan takip çalışmaları sonucunda Bank Asyanın kurucu ortaklarından olan K.Y.M. isimli şahıs Çukurambar semtinde üzerinde başkasına adına tanzim edilen sahte kimlikle yakalanmıştır. K.Y.M. isimli şahsın Türkiye Mütevelli Heyetindeki Himmet Ağının önemli isimlerinden olduğu, Bylock kullanıcısı olduğu, hakkında çok sayıda FETÖ yöneticisi olduğuna dair beyan bulunduğu, İzmir ilinde etkin pişman olan bir şahsın alınan ifadesinde "Fetönün himmet paralarını legal hale getiren kişidir" şeklinde şahıs hakkında beyan bulunduğu, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesince Aranma Kaydının bulunduğu, uzun zamandır kendisini gizlemek için kılık değiştirdiği, sürekli olarak ikametini değiştirdiği, günlük hayatında sürekli olarak tedbir uyguladığı ve güncel olarak FETÖ Terör Örgütünün Finansal Yapılanması içinde yönetici pozisyonunda olduğu tespit edilmiştir.

  • BafraHaber Yorum
  • Bank Asya'nın kurucu ortaklarından olan FETÖ firarisi yakalandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0