DOLANDIRICILIK Samsun`da bir kişi, dolandırıldığı iddiasıyla polise başvurdu. Edinilen bilgiye göre, Gazi Polis Merkezi`ne başvuran Metin A, kendisini cep telefonundan arayan bir kişinin, ``polis olduğunu belirterek, kendisine ait cep telefonu hattına bir tahkikat gereği kontör yüklemesini`` istediğini söyledi. Verilen numaralara 4200 TL`lik kontör gönderdiğini anlatan Metin A, daha sonra dolandırıldığını anladığını bildirdi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. Samsun`da bir evden hırsızlık yapıldığı bildirildi. Edinilen bilgiye göre, Karşıyaka Mahallesi`nde Hatice K`ye ait eve giren henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, 2 adet altın bileklik, 1 yüzük, 1 kolye, 1 dizüstü bilgisayar ve 350 TL`yi çalarak kaçtı. -OTOMOBİLDEN HIRSIZLIK Samsun`da park halindeki otomobilden hırsızlık yapıldı. Kılıçdede Mahallesi`nde Mehmet H`ye ait park halindeki 55 ET 774 plakalı otomobilin, müzik sistemi henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce çalındı. -RUHSATSIZ TABANCA İLE YAKALANDI Samsun`da bir kişinin üzerinde ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Denizevleri Mahallesi`nde devriye görevi yapan polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri Orhan Ö`yü (21) durdurdu. Ekipler söz konusu kişinin üst aramasında bir ruhsatsız tabanca buldu. Söz konusu kişi gözaltına alındı. Samsun`da kimliği belirsiz hırsızlar bir kuyumcudan alışveriş yaparken 105 gram altın çaldı. Edinilen bilgiye göre, Kale Mahallesi`nde bulunan Çetin D.`ye ait kuyumcu dükkanına gelen kimliği belirsiz 2 bayan, 20 gram ağırlığındaki bir adet altın bileziği 800 TL`ye satın aldı. Bileziği satın alan kadınların iş yerinden ayrılmasının ardından eksik bilezik olduğunu fark eden kuyumcu, yaptığı araştırma sonucu 105 gram bileziğin çalındığını fark etti. Çetin D., polise şikayette bulundu. Soruşturma sürdürülüyor.
- HIRSIZ, KIZILAY`IN YARDIM KUTUSUNU ÇALDI Samsun`da hırsız veya hırsızlar, camını kırarak girdikleri iş yerinden Kızılay tarafından bırakılan yardım kutusunu çaldılar. Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesi Mimar Sinan Mahallesi`nde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar, Nafız Ç.`ye ait marketin vitrin camını kırıp içeri girerek Kızılay tarafından bırakılan yardım kutusunu çaldı. Soruşturma sürdürülüyor.
- 46 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
Samsun`da bir günde 46 araç trafikten men edilirken, trafik kurallarını ihlal eden 361 araç sürücüsüne de ceza yağdı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları denetimlerde 361 araç sürücüsüne 54 bin 129 TL para cezası yazarken, 46 aracı da trafikten men etti.
Yenilendi.
Değiştir, Vazgeç!