ASAYİŞ

Samsun'dan Kısa Kısa... Bafra'da 1 Kişi Öldürüldü

 
 179
Samsun'dan Kısa Kısa... Bafra'da 1 Kişi Öldürüldü - Samsun'un Bafra İlçesi'nde bir kişi av tüfeği ile vurularak öldürüldü.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'un Bafra İlçesi'nde bir kişi av tüfeği ile vurularak öldürüldü.

İlçenin Seyhulas Köyü'nün Kızılırmak seddinde vatandaşlar tarafından erkek cesedi bulundu. Olay jandarmaya haber verildi. Yapılan araştırma sonucu cesedin Savaş Yiğit'e (26) ait olduğu tespit edildi. Yiğit'in, yaklaşık 3 gün önce sağ karın boşluğundan ve boynundan av tüfeğiyle vurularak öldürüldüğü belirlendi. Savaş Yiğit'in sağ kolu ise cesedinin 8 metre uzağında bulundu.

- HİNTKENEVİRİ OPERASYONU

SAMSUN (İHA) - Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde 2 ayrı tarlaya düzenlenen operasyonda esrar yapımında kullanılan dişi hintkeneviri ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
Alınan bir istihbaratı değerlendiren jandarma ekipleri, Ahmet Kayan ve Yaşar İlhan'a ait tarlaya operasyon düzenledi. Yapılan operasyon sonucu her iki tarlada toplam 85 kök dişi hintkeneviri ele geçirildi. Tarla sahipleri jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

- DEDESİNİ VE ANNESİNİ BIÇAKLADI

SAMSUN (İHA) - Samsun'da bir genç, kendisine harçlık vermediği için tartıştığı dedesi ve annesini bıçakladı.
Reşadiye Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Y.Ç.D.(18), kendisine harçlık vermediği iddiasıyla dedesi Muharrem Doruk (71) ile tartıştı. Öfkeli genç, önce dedesini darp edip bacağından bıçakladıktan sonra olaya müdahale eden annesi Gönül Doruk'u da (52) bıçakla yaraladı. Y.Ç.D., olaydan sonra kayıplara karıştı. Soruşturma sürüyor.
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun'dan Kısa Kısa... Bafra'da 1 Kişi Öldürüldü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0