SAMSUN

Samsun Valiliği’nden açıklama: "Adli ve idari soruşturma başlatıldı, polis memuru görevden uzaklaştırıldı"

 
 734
Samsun Valiliği’nden açıklama: "Adli ve idarisoruşturma başlatıldı, polis memuru görevden uzaklaştırıldı" - Samsun’un İlkadım ilçesinde park yeri kavgası sırasında olay yerindeki bir gazeteciye yapılan polis müdahalesiyle ilgili Samsun Valiliği adli ve idari soruşturma başlatıldığını, müdahaleyi gerçekleştiren polis memurunun görevden uzaklaştırıldığını duyurdu.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun’un İlkadım ilçesinde park yeri kavgası sırasında olay yerindeki bir gazeteciye yapılan polis müdahalesiyle ilgili Samsun Valiliği adli ve idari soruşturma başlatıldığını, müdahaleyi gerçekleştiren polis memurunun görevden uzaklaştırıldığını duyurdu.

Samsun Valiliği’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Bazı internet haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan; Bugün saat 13.10 sıralarında İlkadım ilçemizde park yeri nedeniyle kavga eden L.K., İ.K. ve S.R. isimli şahıslara, devriye görevini ifa eden asayiş ekiplerinin müdahalesi ve sonrasında şüphelilerin gözaltına alınmaları sırasında olay yerinde bulunan gazeteci Recep Yazgan'a yapılan tasvibi mümkün olmayan müdahale ile ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmış olup, soruşturmanın selameti açısından ilgili polis memuru görevden uzaklaştırılmıştır" denildi.

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti de gazeteciye yapılan sert müdahaleyi kınadıklarını, konunun takipçisi olacaklarını açıkladı.
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun Valiliği’nden açıklama: "Adli ve idari soruşturma başlatıldı, polis memuru görevden uzaklaştırıldı" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 1
User defaultYorum Id: 242994
03 Temmuz 2025
09:49
  • Yorum Id: 242994
  • 03 Temmuz 2025
  • 09:49

Polisin işi zor tamam ama haklıyı haksızı ayırt etme konusunda biraz yetersiz kalıyorlar. birini yakalayıp götürmek sizin göreviniz. geri kalan hukuk tarafında yetkilendirilmiş mahkemeler bu yuzden var. bunu unutmadan ilerlemek lazım. halkımız hakkını bilip şikayetçi olmadıkça bu düzen değişmez