BAFRA

Samsun Teknopark’tan Damsan’a Plaket

 
 418
Samsun Teknopark’tan Damsan’a Plaket - Samsun Teknopark tarafından gerçekleştirilen 6. TeknolojiGeliştirme Bölgeleri Koordinasyon Toplantısı sonunda DAMSAN Yönetim KuruluBaşkanı Serdal Sefa Kocabaş’a, katkılarından dolayı plaket takdim edildi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun Teknopark tarafından gerçekleştirilen 6. TeknolojiGeliştirme Bölgeleri Koordinasyon Toplantısı sonunda DAMSAN Yönetim KuruluBaşkanı Serdal Sefa Kocabaş’a, katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Samsun Valisi Osman Kaymak’ın da katıldığı toplantı, Sheraton Grand Samsun Otel’de gerçekleşti.

Toplantıda konuşan Samsun Valisi Osman Kaymak , “Sizlerin bu çalışmaları çok önemli. Türkiye, muasır medeniyet seviyesi dediğimiz uluslararası arenada gerçekten güçlü bir devlet. 2023 hedefleri arasına 500 milyar dolarlık bir ihracatı koyan bir ülke. Güçlü olduğunuz zaman uluslararası arenada da güçlü olabiliyorsunuz. Üniversitelerimizin, teknoparkların Türkiye’nin kalkınması yönünde yaptıkları bu çalışmalar çok önemli.” dedi.

Konuşmaların ardından, toplantıya katkı veren firmaların yetkililerine Samsun Valisi Osman Kaymak, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı AR-GE Teşvikleri Genel Müdürü Muhammet Bilal Macit tarafından plaket takdiminde bulunuldu.

DAMSAN Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ın plaketini Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı AR-GE Teşvikleri Genel Müdürü Muhammet Bilal Macit takdim etti.

Plaket sonrasında bir açıklama yapan DAMSAN MAKİNA SANAYİ Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, “DAMSAN MAKİNA SANAYİ olarak yaptığımız çalışmalar ve projelerle Şehrimizin ve Ülkemizin ekonomisine, sanayisine bir nebze katkı katabiliyorsak ne mutlu bizlere. Yapmış olduğumuz çalışmalar ve projelerde daima yanımızda gördüğümüz Samsun Valisi Osman Kaymak’a, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’e, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı AR-GE Teşvikleri Genel Müdürü Muhammet Bilal Macit’e, Samsun Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı ve OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran’a ve Teknoloji Geliştirme Bölgesi Genel Müdürü Buğra Çolak’a teşekkür ediyorum. DAMSAN olarak yeni projelere yelken açtığımızı da belirtmek isterim.” dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun Teknopark’tan Damsan’a Plaket içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0