BAFRA

Başkan Kılıç’ın Voleybolu Kapatması Hayal Kırıklığı Ve Üzüntüye Sebep Oldu

 
 247
Başkan Kılıç’ın Voleybolu Kapatması HayalKırıklığı Ve Üzüntüye Sebep Oldu - Bafra Akademi GSK Başkanı Onur Gündüz, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın, bütçeyi öne sürerek voleybol takımını lige sokmama kararı üzerine sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Akademi GSK Başkanı Onur Gündüz, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın, bütçeyi öne sürerek voleybol takımını lige sokmama kararı üzerine sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. 

Hayal kırıklığı yaşadığını ve üzüldüğünü belirten Başkan Onur Gündüz açıklamasında şunları söyledi:

Yaklaşık 40 yıldır Bafra’da var olan voleybol branşının kapatılması camia olarak ve Bafralı sporseverler olarak bizi gerçek bir hayal kırıklığına uğratarak üzmüştür. Biz Sayın Kılıç’ın Bafra’daki sporsal, sanatsal ve kültürel faaliyetlerle ilgili olarak daha kapsamlı çalışmalar yaparak yeni projelerle Bafra’nın çocuklarına daha iyi bir gelecek sağlamak için çalışmalar yapmasını beklerdik. Ama maalesef böyle bir kararla karşılaştık. Umarız kendisi ve belediye yönetimi bu kararlarından bir an önce dönerler ve Bafra’mıza yakışan gerekli çalışmaları bir an önce hayata geçirirler. 

Voleybol camiası olarak konunun takipçisi olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu günden itibaren voleybol branşının Bafra’da var olması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu konuda sporsever Bafralıların bizleri yalnız bırakmayacağını çok iyi biliyoruz. Hep birlikte binlerce çocuğumuzun gelişimine katkı sunarak büyük basariler elde etmiş voleybol branşının bundan sonra da daha iyilerini yapacağına inanıyoruz. Başta Sayın Belediye Başkanımız Hamit Kılıç olmak üzere bütün kamu kuruluşlarının yöneticileri, siyasi parti temsilcilerimiz, sivil toplum örgütlerimizin ve Bafralı sporseverlerin çocuklarımızın gelişimi Bafra’mızın tanıtımı için olmazsa olmaz olan bu konu üzerinde gerekenleri yapmalarını bizlerin yanında yer almalarını talep ediyor saygılarımızı sunuyoruz.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Kılıç’ın Voleybolu Kapatması Hayal Kırıklığı Ve Üzüntüye Sebep Oldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0