BAFRA

Samsun Fiorino Club Bafra Ekibi İle Tanışma Toplantısı Yaptı

 
 231
Samsun Fiorino Club BafraEkibi İle Tanışma Toplantısı Yaptı - Mayıs 2018’de Facebook üzerinden faaliyete geçen Fiorino Club Bafra ekibi İle tanışma toplantısı düzenledi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Mayıs 2018’de Facebook üzerinden faaliyete geçen Fiorino Club Bafra ekibi İle tanışma toplantısı düzenledi.

Çetinkaya Köprüsünde bir araya gelen araç sahipleri fotoğraf ve video çekimleri ardından AVM otoparkında bir araya gelerek guruplarını temsil eden stickırlarını teslim aldı. Toplantıya Bafra’da Fiorino sahibi ve yeni kurulmuş olan Samsun Fiat Club üyeleri katıldı. 

Samsun Fiorino Club gurup kurucusu Tolgahan Ünyeli yapmış olduğu konuşmada: “Amacımız Bafra’mızda ve Samsun’umuzda Fiorino, Nemo, Bipper sahipleri abilerimizi kardeşlerimizi bir araya toplamak.  Facebook üzerindeki gurubumuzda bilgi alışverişlerinin yanı sıra zaman zaman bir araya gelip araç başı sohbetler geziler düzenlemektir. 7den 77 de Fiorino, Bipper, Nemo araç sevdalısı herkesi gurubumuza bekliyoruz. İnşallah daha güzel yerlere geleceğiz. Bu akşam bizleri yalnız bırakmayan Samsun Fiat Club ve Samsun Linea Fun Club üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun Fiorino Club Bafra Ekibi İle Tanışma Toplantısı Yaptı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0