GÜNDEM

Samsun'dan Kısa Kısa Silahla Saldırı

 
 158
Samsun'dan Kısa Kısa Silahla Saldırı - Samsun'da bir kişiye sokak üzerinde silahlı saldırı düzenleyen 4 kişi kayıplara karıştı. Olayda ölen ve yaralanan olmazken, park halindeki otomobiller zarar gördü.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'da bir kişiye sokak üzerinde silahlı saldırı düzenleyen 4 kişi kayıplara karıştı. Olayda ölen ve yaralanan olmazken, park halindeki otomobiller zarar gördü.

Zeytinlik Mahallesi'nde meydana gelen olayda, aralarında bulunan eski husumete dayalı olarak Oktay A.'ya (20), silahlı saldırı düzenledikleri iddia edilen Onur G., Mustafa Y. ile yanlarında bulunan Tuna S. ve Orhan E., kayıplara karıştı. Silahlı saldırıda ölen ve yaralanan olmazken, park halindeki 4 ayrı araca kurşun isabet ederek maddi hasar meydana geldi. Kurşunlardan birinin sokakta yürüyen bir kız çocuğunun pantolonuna girip çıktığı ve söz konusu çocuğunun olayda yaralanmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- HIRSIZ GİRDİĞİ EVDEN MUSLUĞU BİLE ÇALDI

SAMSUN (İHA) - Hırsız girdiği evden ADSL modemi, play station ve 2 adet musluk çaldı. Atakum ilçesi Yeni Mahalle'de meydana gelen olayda, kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar, Metin Ö.'nün evinin yatak odasının ahşap penceresini sert cisimle zorlayarak içeri girip 1 adet ADSL modemi, 1 adet sony plays station ve 2 adet musluğu çaldı. Soruşturma sürdürülüyor.

- ŞİZOFRENİ HASTASI KAYBOLDU

SAMSUN (İHA) - Samsun'da şizofreni hastası olduğu öğrenilen bir kişi kayıplara karıştı. Fatih Mahallesi'nde oturan ve 4 ay önce “çarşıya gidiyorum” diye evinden ayrılan Şaban Tuncel (28), kayıplara karıştı. Ailesi 4 aydır Şaban Tuncel'den haber alamadıklarını belirterek, polise müracaat ettiler. Soruşturma sürdürülüyor.

- ZİYNET EŞYASI VE PARA HIRSIZLIĞI

SAMSUN (İHA) - Samsun'da hırsız veya hırsızlar, girdikleri evden para ve ziynet eşyası çaldı. Adalet Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Murat U.'nun evine giren hırsız veya hırsızlar, bin 200 YTL para, 2 adet altın bilezik ve 1 adet altın bileklik çaldı. Soruşturma sürdürülüyor.

- KENDİLERİNİ İTALYAN OLARAK TANITAN DOLANDIRICILAR PARA ÇALDI

SAMSUN (İHA) - Samsun'da kendini İtalyan olarak tanıtıp gittiği iş yerinden tırnakçılık yöntemiyle para çalan bir kişi, polis tarafından aranıyor.
Rasathane Mahallesi Ağabali Caddesi üzerinde İpek B.'ye ait tuhafiye dükkanına gelen ve kendini İtalyan olarak tanıtan kimliği belirsiz dolandırıcı, tırnakçılık yönetimiyle 745 YTL parayı çaldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- PARK HALİNDEKİ OTOMOBİL ÇALINDI

SAMSUN (İHA) - Samsun'un Bafra ilçesinde bir kişi park halindeki bir otomobili çalınca gözaltına alındı.
Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Mahmut B.'ye ait park halindeki 55 NV 607 plakalı otomobil, çalındı. Söz konusu otomobili çaldığı iddia edilen M.D.(58), polis tarafından gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.

- TRAFİK EKİPLERİ CEZA YAĞDIRDI

SAMSUN (İHA) - Samsun'da trafik kurallarını ihlal eden araç sürücülerine ceza yağdı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik kurallarını ihlal eden 369 araç sürücüsüne 58 bin 140 YTL para cezası yazarken, 34 aracı trafikten men edip, 6 sürücüyü de mahkemeye sevk etti.
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun'dan Kısa Kısa Silahla Saldırı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0