ASAYİŞ

Samsun'daki Cinayet Avukat Ve Kızkardeşinin Öldürülmesi Olayıyla İlgili 4 Kişi Tutuklandı

 
 159
Samsun'daki Cinayet Avukat Ve KızkardeşininÖldürülmesi Olayıyla İlgili 4 Kişi Tutuklandı - Samsun'un Bafra ilçesinde, Samsun Barosu avukatlarından Ahmet Koparan ve kızkardeşini pusu kurarak öldürdükleri iddiası ile gözaltına alınan 6 kişiden 4'ü, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'un Bafra ilçesinde, Samsun Barosu avukatlarından Ahmet Koparan ve kızkardeşini pusu kurarak öldürdükleri iddiası ile gözaltına alınan 6 kişiden 4'ü, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, cinayetle ilgili Bafra Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındıktan sonra soruşturması sürdürülen Kenan A. (30), Tayfun K. (34), İ.K. (17) ve T.K. (18) çıkarıldığı Bafra Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak, Bafra Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Diğer zanlılar Habil K. (52) ve oğlu Taner K. (27) ise serbest bırakıldı.
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun'daki Cinayet Avukat Ve Kızkardeşinin Öldürülmesi Olayıyla İlgili 4 Kişi Tutuklandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0