900 bin nüfuslu esenyurt belediyesinde 3 belediye başkanı yardımcısı var. 150 bin nüfuslu bafrada da 3 belediye başkanı yardımcısı var. gerisini siz düşünün
@229893 en büyük ilçe belediyesi diye esenyurt örneğini verdim.esenyurt haricinde 2. en büyük ilçe gaziantep şahinbey 900 küsur bin nüfuslu. hemde akp li. şahinbey belediyesinde de 3 başkan yardımcısı var. bafrada neden 1 tane yetmiyor. işi hemen siyasete vuruyorsunuz. onu da beceremiyorsunuz. cevap veremediğiniz için de işi hemen milliyetçi ve dini duygulara başvuruyorsunuz. siyaseti de herşey gibi ahlak gibi mahvettiniz. dinden imandan bahsedip haksızlık hukuksuzluk yolsuzluk her türlü ahlaksızlik yaptiniz. örnek melih gökçek için parsel parsel adlı kitap yayınlandı açın okuyun. ikincisi de yayınlandı.. akp belediyeciliğini görün. en son örneği de bafrada yaptınız mesela.mezarlıklarda haricen satilan yerler karşılığında ne kadar para belediye kasasına girmesi gerekirken kimlere gitti. açıklama yapsaniza. ve en önemlisi insanları dinden soğuttunuz.
Pkk ya çalışıyorlar. yüzlerce dağ kadrosuyla iletişim kuruyorlar ihtiyaçları var tabi. kıyaslamanızı amaçsız doğrultuda kullanmadan önce biraz araştırın . 4 haftadır kayyımla yönetilen belediyeyi örnek gösteriyorsunuz. uzaktasınız uzaksınız uzaktan izleyeceksiniz.
Git b. şehire oy topla hamit sana verilen değer bu işte şimdi bu parayla debelen dur.
Çarşamba akp li belediye seçmedi. biz seçtik bize az onlara çok adalet bu olsa gerek