9 saniye
Reklam Kapat
20. Yıl
Gücü Hizmetinizde
EDİTÖR
BAFRA
ASAYİŞ
ŞİKAYET KUTUSU
SAMSUN
GÜNDEM
VEFAT
SPOR
YAZAR
GALERİ
VİDEO
ETİKETLER
VİP
Giriş Yap
Kayıt Ol
EDİTÖR
BAFRA
ASAYİŞ
ŞİKAYET KUTUSU
SAMSUN
GÜNDEM
VEFAT
SPOR
YAZAR
GALERİ
VİDEO
ETİKETLER
YORUM MERKEZİ
9 Temmuz 2025, Çarşamba
Namaz Vakitleri
Nöbetçi Eczane: YıldırımEczanesi
Üyelik
BAFRA HABERLERİ
GÜNDEM
EĞİTİM
VEFAT
EDİTÖR
SİYASET
SPOR
BAFRA BELEDİYESİ
SİVİL TOPLUM
ASAYİŞ
SAMSUN HABERLERİ
ALAÇAM
19 MAYIS
YAKAKENT
SAĞLIK
YURT VE DÜNYA
PORTALLAR
FOTO GALERİ
YAZARLAR
YORUM MERKEZİ
TOP 10
POPÜLER
VİDEO GALERİ
ARŞİV
KURUMSAL
KÜNYE
İLETİŞİM
GİZLİLİK
UYGULAMALAR
ANDROID
I-PHONE
TELEGRAM - Android
TELEGRAM - Apple
Alaçam
Anasayfa
BAFRA
Alaçam
Samsun’da vakalar 16 ilçede düştü, 1 ilçede arttı
Samsun’da vakalar 16 ilçede düştü, 1 ilçede arttı
5 Mayıs 2021, Çarşamba, 15:30
|
5 Mayıs 2021, Çarşamba, 22:23
1449
İhlas Haber Ajansı
| - Samsun İl Sağlık Müdürlüğü tarafından açıklanan 24-30 Nisan insidans tablosuna göre 16 ilçede vakalar düşerken, artış yaşanan tek ilçe Ladik oldu. Vaka yoğunluğunda en riskli ilçe yüz binde 376,7 ile Terme olurken, Ladik yüz binde 213,5 ile ilçeler arasında 14. sırada yer aldı.
Yayınlanan tabloda Terme’nin ardından en yüksek riskli ilçelerin yüz binde 346,8 ile Havza, 341,2 ile Asarcık, 316,5 ile İlkadım ve 302,5 ile Kavak olduğu görülüyor. Yüz binde 127,4 vakayla Alaçam, 153,6 vakayla 19 Mayıs ve 192,9 vakayla Vezirköprü ise en az riskli ilçeler olarak görülüyor.
Tabloda ayrıca 24-30 Nisan tarihleri arasında 16 ilçede vakaların azaldığı yer alıyor. Yaşanan düşüş bazı ilçelerde yüzde 65 seviyesine kadar ulaştı. Yakakent (yüzde 64,8) ve Alaçam (yüzde 60) en fazla düşüşün yaşandığı ilçeler oldu. Vakaların arttığı tek ilçe ise geçtiğimiz hafta yüz binde 183 vakayla en az riskli ilçe olan Ladik. İlçe bu hafta yüzde 16,7 artış sonucu yüz binde 213,5 vaka yoğunluğuna ulaştı. Diğer ilçeler arasında risklilikte 14. sırada yer aldı.
0
0
0
0
0
BafraHaber Yorum
Samsun’da vakalar 16 ilçede düştü, 1 ilçede arttı içeriğine yorum yapmaktasınız
Yorum Yap
Toplam Yorum 0