GÜNDEM

Samsun'da Milli Güreşçi Baki Yürüker Anısına Güreş Turnuvası

 
 154
Samsun'da Milli Güreşçi BakiYürüker Anısına Güreş Turnuvası - Kırıkkale'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Milli Güreşçi 'Baki Yürüker' anısına Türkiye Güreş Eğitim Merkezleri arasında organize edilen güreş turnuvası Samsun'un Bafra ilçesinde başladı.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Kırıkkale'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Milli Güreşçi 'Baki Yürüker' anısına Türkiye Güreş Eğitim Merkezleri arasında organize edilen güreş turnuvası Samsun'un Bafra ilçesinde başladı.

Bafra Spor Salonu'nda başlayan ve 2 gün sürecek olan turnuvaya Erzurum, Ordu, Aksaray, Çorum, Amasya, Samsun, Samsun-Bafra, Sivas, Rize ve Mersin'den 121 sporcu katılıyor. 06 Şubat 2007 tarihinde Kırıkkale'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Dünya 2.'si Milli Güreşçi Baki Yürüker anısına organize edilen güreş turnuvası açılış seremonisiyle başladı. Açılış töreninde konuşan Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Eker, Samsun ilinde spor adına yapılacak turnuvaların her geçen gün artacağını
söyledi. Bafra Belediye Başkan Vekili Fikri Düşünsel ise, Bafra Belediyesi'nin ata sporu olan güreşe desteğinin sürdüğünü kaydetti. 19 Mayıs Kaymakamı ve Bafra Kaymakam Vekili Mehmet Fatih Geyim, sporun her dalının gençleri uyuşturucu ve şiddetten uzaklaştırdığını ifade etti. Samsun Vali Vekili Mesut Eser de Türk milletini uluslararası etkinliklerde başarıyla temsil eden sporcuların adlarının yaşatılacağını vurguladı.
Açılış seremonisinin ardından 29, 32, 35, 38, 42, 47, 53, 59, 66, 73 ve 85 kilo kategorilerinde güreş müsabakaları başladı. Turnuva, yarın yapılacak müsabakalar ile sona erecek.
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun'da Milli Güreşçi Baki Yürüker Anısına Güreş Turnuvası içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0