18. Yıl
Gücü Hizmetinizde
EDİTÖR
BAFRA
ASAYİŞ
SAMSUN
GÜNDEM
VEFAT
SPOR
YAZAR
GALERİ
VİDEO
ETİKETLER
VİP
Giriş Yap
Kayıt Ol
EDİTÖR
BAFRA
ASAYİŞ
SAMSUN
GÜNDEM
VEFAT
SPOR
YAZAR
GALERİ
VİDEO
ETİKETLER
YORUM MERKEZİ
27 Mayıs 2023, Cumartesi
Namaz Vakitleri
Nöbetçi Eczane: YıldırımEczanesi
Üyelik
BAFRA HABERLERİ
GÜNDEM
EĞİTİM
VEFAT
EDİTÖR
SİYASET
SPOR
BAFRA BELEDİYESİ
SİVİL TOPLUM
ASAYİŞ
SAMSUN HABERLERİ
ALAÇAM
19 MAYIS
YAKAKENT
SAĞLIK
YURT VE DÜNYA
PORTALLAR
FOTO GALERİ
YAZARLAR
YORUM MERKEZİ
TOP 10
POPÜLER
VİDEO GALERİ
ARŞİV
KURUMSAL
KÜNYE
İLETİŞİM
GİZLİLİK
UYGULAMALAR
ANDROID
I-PHONE
TELEGRAM - Android
TELEGRAM - Apple
GÜNDEM
Anasayfa
BAFRA
GÜNDEM
Samsun’da metrekareye 32,8 kilo yağış düştü
Samsun’da metrekareye 32,8 kilo yağış düştü
29 Mart 2023, Çarşamba, 10:35
1248
İhlas Haber Ajansı
| - Balkanlardan gelen soğuk havanın etkili olduğu Samsun’da son 24 saatte metrekareye 32,8 kilo yağış düştü.
Haberin Fotoğrafları İçin Tıklayınız
Türkiye’nin birçok ilinde olduğu gibi Samsun’da da Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası etkili oldu. Soğuk hava dalgası, yağışları da beraberinde getirdi. Samsun’da hava sıcaklığı 1 günde 15 derece birden düşerken, sahil kesimlerde yağmur, iç ve yüksek kesimlerde ise kar yağışı ekili oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Samsun’da 28 Mart saat 06.00 ile 29 Mart saat 06.00 arasında en çok yağış metrekareye 32,8 kilo ile Salıpazarı’nda düştü. Samsun’un en az yağış alan ilçesi ise metrekareye 7,6 kilonun düştüğü İlkadım ilçesi oldu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan güncel verilere göre Samsun’da son 24 saatte Salıpazarı’na 32,8 kilo, Ladik’e 27,6 kilo, Yakakent’e 25,8 kilo, Bafra’ya 18,7 kilo, Havza’ya 17,7 kilo, Canik’e 17,4 kilo, Kavak’a 16,7 kilo,
Çarşamba
’ya 16,6 kilo, Vezirköprü’ye 16,2 kilo, Atakum’a 16,1 kilo, Ayvacık’a 14,9 kilo, Terme’ye 14,2 kilo, Alaçam’a 13,8 kilo, Tekkeköy’e 12 kilo, Asarcık’a 11,7 kilo, 19 Mayıs’a 10,9 kilo ve İlkadım’a 7,6 kilo yağış düştü.
Samsun’da hava sıcaklıklarının hafta sonuna kadar mevsim normallerinin altında seyretmesi, 2 Nisan Pazar günü ise 18 dereceye kadar yükselmesi tahmin ediliyor.
Çarşamba
0
0
0
0
0
0
0
BafraHaber Yorum
Samsun’da metrekareye 32,8 kilo yağış düştü içeriğine yorum yapmaktasınız
Yorum Yap
Toplam Yorum 0