SAMSUN

Samsun'da görülmemiş pişkinlik: "Ben öldürdüm, az yakışıklı çıkalım" dedi

 
 5968
Samsun'da görülmemiş pişkinlik: "Benöldürdüm, az yakışıklı çıkalım" dedi - Samsun’da yanındaki arkadaşı bir kişiyi karnından vurarak yaralayan şahıs adliyeye sevk edilirken, "Ben öldürdüm" diyerek kahkaha atıp görüntüsünü çeken muhabire, "Az yakışıklı çıkalım abi" demesi tepki çekti.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun’da yanındaki arkadaşı bir kişiyi karnından vurarak yaralayan şahıs adliyeye sevk edilirken, "Ben öldürdüm" diyerek kahkaha atıp görüntüsünü çeken muhabire, "Az yakışıklı çıkalım abi" demesi tepki çekti.

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Yaşardoğu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aracıyla seyir halinde olan B.T.’yi (34) tabancayla karnından yaralayan İ.M. (36) ve yanındaki arkadaşı S.S.(29) olay yerinden kaçtı. Yaralı B.T. özel araçla Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri yaptıkları sıcak takip sonrası, olaydan kısa bir süre sonra B.T.’yi saklandığı İlkadım ilçesi Fatih Mahallesi’ndeki çatı katında suç aletiyle birlikte yakaladı. Olay sırasında B.T.’nin yanında olan S.S. de Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polisteki sorguları tamamlanan B.T. ve S.S. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. S.S.’nin adliye önünde görüntüsünü çeken muhabire, "Ben öldürdüm" diyerek kahkaha atıp, "Az yakışıklı çıkalım da abi" demesi dikkat çekti.


Haber Kaynağı

Bu haber abonesi olduğumuz iha.com.tr'den üretilmiş ve sistemimize otomatik olarak eklenmiştir.

  • BafraHaber Yorum
  • Samsun'da görülmemiş pişkinlik: "Ben öldürdüm, az yakışıklı çıkalım" dedi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 21
User defaultYorum Id: 202929
02 Şubat 2024
07:47
  • Yorum Id: 202929
  • 02 Şubat 2024
  • 07:47

Şimdi bu 3 5 ay yatıp sokağa tekrar salınacak, ve bu sisteme demokrasi diyolar! bunun insanlara verdiği zarar vahsilik görmemezlikten geliniyor, allah'ın istediği kısas cahilce bulunuyor! toplum gerçekten aklını yitirmiş zeka seviyesi yerlerde sürünüyor! devlet hemen öldürecek bunu bu cümlesinden sonra soruşturma ya bile gerek yok,yoksa hiç kimse güvende değil sorumlusu da kısas istemeyenler!

Cevap
  • Yorum Id: 203478
  • 03 Şubat 2024
  • 20:41

Ne kısası be. kısas bu cahilleri bitirmez. cahilliği bilimsel eğitim bitirir. idam edilen bir kişinin sonradan masum olduğu ortaya çıkarsa ne yapacaksın. bunun gibilerin yaşaması toplum için zararlı bu doğru, ceza evinden çıkmaması lazım.

Cevap
  • Yorum Id: 203186
  • 02 Şubat 2024
  • 22:49

Şeriat propogandası yapmak için fırsat kollamayin be. ülkedeki adaleti yok ettik demiyonuz da şeriat diye zirvaliyonuz

User defaultYorum Id: 203463
03 Şubat 2024
19:50
  • Yorum Id: 203463
  • 03 Şubat 2024
  • 19:50

Niye bu gibi varlıkları idam etmiyorlar. idam istiyoruz bunun gibilere özellikle. idam

User defaultYorum Id: 202997
02 Şubat 2024
16:21
  • Yorum Id: 202997
  • 02 Şubat 2024
  • 16:21

Pişkin...arsız

Daha Fazla Yorum