Samsun'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmasında 10'u meslekten ihraç edilen öğretmen toplam 18 kişi gözaltına alındı.
Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, bu sabah Samsun il merkezi ile Bafra ve Çarşamba ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. 10'u meslekten ihraç edilen öğretmenlerden oluşan 8'inin de FETÖ'nün kurumlarında çalıştıkları öğrenilen toplam 18 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan 8 kişinin örgütün gizli haberleşme ağı olan ByLock kullandığının tespit edildiği öğrenildi. Gözaltına alınanların evlerinde yapılan aramada dijital envanterlere incelenmek üzere el konuldu. Soruşturma devam ediyor.
Yorumunuz öncelikle yapay zekâ tarafından kontrol edilecektir. Yapay Zeka Denetiminden geçen yorumlar 30 saniye içinde sayfada yayımlanır. Otomatik onaylanmayan yorumlar ise editör incelemesinin ardından uygun bulunması hâlinde yayımlanır. Katkınız için teşekkür ederiz.
💬0 yorum
Bu haberde henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yeni haber yükleniyor…
Gösterilecek başka haber kalmadı.
Kayıt sonrası telefonunuza gelen kodla doğrulama adımına yönlendirileceksiniz.
Telefon numaranızı veya e-posta adresinizi girin
Telefonunuza gelen 4 haneli kodu ve yeni şifrenizi girin
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın