BAFRA

İstanbul Kolaylılar Derneği Başkanlığına Kemal Öztürk Seçildi

 
 86
İstanbul Kolaylılar DerneğiBaşkanlığına Kemal Öztürk Seçildi - Merkezi İstanbul olan Kolaylılar Yardımlaşma Dayanışma ve
Kültür Derneği Başkanlığına Kemal Öztürk 3. kez seçildi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Merkezi İstanbul olan Kolaylılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanlığına Kemal Öztürk 3. kez seçildi.

Kolaylılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğinin 12. Olağan Genel Kurulu, derneğin genel merkezi olan İstanbul’un Güngören ilçesinde gerçekleşti.

Geniş bir katılımın gözlendiği genel kurulda Kemal Öztürk derneğin 6. Başkanı oldu. Öztürk daha önce 1999 ve 2005 yıllarında da başkanlık görevini yürütmüştü. 1991 Yılında İstanbul’da kurulan dernek bünyesinde 330 üyeyi barındırıyor.

12. Genel Kurulda konuşan Öztürk, “Önceki yönetimde görev alan tüm üyelere, bayrak devrini gerçekleştiren önceki başkan Hakan Rıfat Şen’e ve diğer eski başkanlara teşekkür ediyorum. Üyelerimizin teveccühleri ile aldığımız yeni görevimizde beklentilere cevap vermeye çalışacağımızın sözünü veriyorum.” dedi.

Yeni dönemde kadın kolları oluşturmayı, genç üye sayısını artırmayı ve üye kayıtlarını online sisteme taşımayı hedeflediklerini söyleyen Öztürk, derneğin rutin faaliyetleri olan hemşerilerle kaynaşma ve hasta ziyaretleri gibi rutin faaliyetlerinde aksamadan yürütüleceğinin sözünü verdi.

Bafra Kolay eşrafından merhum Neyzen Tevfik Kolaylı’ya değinen Öztürk, “Hemşerimiz ve ulusal değerlerimizden merhum Neyzen Tevfik Kolaylı için yapılacak tüm anma faaliyetlerine katılarak yeni neslin onu daha iyi tanımasını sağlayacağız.” dedi.

Kemal ÖZTÜRK mesleki kariyerini İstanbul Elektrik İdaresinde tamamlamış olup evli ve 2 çocuk babasıdır.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İstanbul Kolaylılar Derneği Başkanlığına Kemal Öztürk Seçildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0