Samsun'da, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün gizli haberleşme ağı olan “Bylock” kullandıkları ileri sürülen 11 kişi adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında salı günü Samsun merkez ilçeler ile Bafra, Alaçam ve Terme ilçesindeki adreslere eş zamanlı operasyon düzenlemişti. Operasyonda örgütün gizli haberleşme ağı olan “Bylock” kullandıkları ileri sürülen Bafra'da imam A.E., emekli öğretmen A.K., müezzin A.Ç., Alaçam'da imam A.K., Gazi Devlet Hastanesinde sağlık teknikeri A.A., ihraç olan öğretmenler İ.E., S.G., Kur'an kursu öğreticisi K.T., Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi M.Y., Gazi Üniversitesinde öğrenci N.D. ile Iğdır Devlet Hastanesinde memur N.D. gözaltına alınmıştı. KOM Şube Müdürlüğündeki sorguları tamamlanan 4'ü bayan 11 kişi “silahlı terör örgütünü üye olmak” suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.
Yorumunuz öncelikle yapay zekâ tarafından kontrol edilecektir. Yapay Zeka Denetiminden geçen yorumlar 30 saniye içinde sayfada yayımlanır. Otomatik onaylanmayan yorumlar ise editör incelemesinin ardından uygun bulunması hâlinde yayımlanır. Katkınız için teşekkür ederiz.
💬0 yorum
Bu haberde henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yeni haber yükleniyor…
Gösterilecek başka haber kalmadı.
Kayıt sonrası telefonunuza gelen kodla doğrulama adımına yönlendirileceksiniz.
Telefon numaranızı veya e-posta adresinizi girin
Telefonunuza gelen 4 haneli kodu ve yeni şifrenizi girin
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın