BAFRA

Bafra Haber’den Kaymakam Cevdet Ertürkmen’e Ziyaret 

 
 302
Bafra Haber’den KaymakamCevdet Ertürkmen’e Ziyaret  - Bafra Haber Yayın Yönetmeni Ali İhsan Başaloğlu,  İHA Temsilcisi Şükrü Uluçay ve Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin, 2 ay önce Bafra’ya atanan Kaymakam Cevdet Ertürkmen’i ziyaret etti. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Haber Yayın Yönetmeni Ali İhsan Başaloğlu,  İHA Temsilcisi Şükrü Uluçay ve Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin, 2 ay önce Bafra’ya atanan Kaymakam Cevdet Ertürkmen’i ziyaret etti. 

Ziyarette Bafra ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Kaymakam Cevdet Ertürkmen, “Bafra Karadeniz’in Çukurova’sı. Çok verimli geniş topraklara sahip. Ayrıca, dağları var, denizi var, ırmağı var. Harika bir yer. Ancak, Bafra’da çeltik üretiliyor, pirinç unu imal edilmiyor. Bu kadar büyük potansiyeli olan bir şehirde 5 yıldızlı bir otel yok. Kentli kesim ya Bafra’yı terk etmiş ya da akşam Samsun’a gidiyor. Bunun sebepleri üzerine düşünmeliyiz. Bu insanların Bafra’da kalması için bir şeyler yapmalıyız.” dedi. 

Ertürkmen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin, Kaymakam Ertürkmen’e zembilden yapılmış şekerlik hediye etti. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Haber’den Kaymakam Cevdet Ertürkmen’e Ziyaret  içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0