BAFRA

Şehit Erkut Yılmaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinden "İstiklal Marşı" Programı

 
 2817
Şehit Erkut Yılmaz Mesleki VeTeknik Anadolu Lisesinden "İstiklal Marşı" Programı - Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşı’nın 101. Yıl Kabulünün ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı Belediye Kültür Merkezinde gerçekleşti.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşı’nın 101. Yıl Kabulünün ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı Belediye Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarih öğretmeni İsmail Kurt günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, ”Her yıl İstiklal Marşımızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma gününde kutsal toprakları canları pahasına şehit ve gazilerimizi minnetle anmaktayız. Anadolu üzerinden bu millet istiklal mücadelesi verdi. Sonunda istiklale kavuştu ve Cumhuriyetini kurdu. Bu topraklar üzerinde başımız dik, anlımız ak yaşıyorsak eğer, ‘özgürüz’ diyorsak bunu geçmişteki büyüklere, kahramanlara borçluyuz.” dedi.

İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması, ödül alan öğrencilere ödül töreni, Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Oratoryo gösterisi ve türkülerle program sona erdi.

Programa, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, Bafra Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Fatih Özer, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin, İyi Parti İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Bilal Arslan, Saadet partisi İlçe Başkanı Mustafa Öcal, daire amirleri, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Haber: Furkan Göçer

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Şehit Erkut Yılmaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinden "İstiklal Marşı" Programı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 1
User defaultYorum Id: 141295
12 Mart 2022
20:01
  • Yorum Id: 141295
  • 12 Mart 2022
  • 20:01

Emeği geçen herkesten allah razı olsun