GÜNDEM

Sam-şad Bafra Temsilciliği Açıldı Samsun Şehit Aileleri Derneği Bafra Temsilciliği Hizmet Binası Törenle Açıldı

 
 137
Sam-şad Bafra Temsilciliği Açıldı Samsun Şehit AileleriDerneği Bafra Temsilciliği Hizmet Binası Törenle Açıldı - Samsun Şehit Aileleri Derneği (SAM-ŞAD) Bafra Temsilciliği hizmet binası, görkemli bir törenle hizmete açıldı.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun Şehit Aileleri Derneği (SAM-ŞAD) Bafra Temsilciliği hizmet binası, görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Gazipaşa Mahallesi Şehit Hüseyin Var Sokak'ta hizmete giren derneğin yeni hizmet binasının açılışına Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Samsun Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Personel Şube Müdürü Kıdemli Albay Gürcan Ünal, Garnizon Komutanı Kıdemli Binbaşı Metin Özdemir, Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Samsun Şehit Aileleri Derneği Başkanı Saadet Var, AK Parti İlçe Başkanı Haluk Bülbül, CHP İlçe Başkanı Şevki Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş, BBP Bafra İlçe Başkanı Bilal
Mürtezaoğlu, Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Çepni, Kolay Belediye Başkanı Dursun Aygün, Çetinkaya Belediye Başkanı Ahmet Akbaş, işadamları, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Bafra Belediyesi Mehter Takımı gösteri yaptı. Samsun Şehit Aileleri Derneği Başkanı Saadet Var, törende yaptığı konuşmada, "Şehit ailelerinin dertlerini, neşelerini bir arada paylaşmak için Bafra ilçesinde temsilcilik açtık" dedi.
Başkan Şükrü Neiş ise, "Milleti millet yapan unsurlar vardır. Bunlar vatan, devlet, tarih, din, dil, kültür, bayrak ve istiklaldir. Dünyada milletimiz kadar vatanı, bayrağı ve bağımsızlığı uğrunda mücadele eden, kanını döken, toprağın kara bağrına bir gül bahçesine giren bir başka millet yoktur. Şehitlerimizin son örtüsü, milletimizin onuru ve namusu, yenilmez ordumuzun şerefi bağımsızlığımızın sembolü olan bayrağımız her zaman dalgalanacaktır" diye konuştu.
Garnizon Komutanı Kıdemli Binbaşı Metin Özdemir, Samsun'un 216 asker şehidinin bulunduğunu, bu şehitlerin 32 tanesinin ise Bafra ilçesinde abideleştiğini söyledi.
Anadolu coğrafyasının adının ve soyadının şehit olmak anlamına geldiğini belirten Kaymakam Dınkırcı da, "Bu büyük millet birbirinin kıymetini bilmelidir ve her zaman kendisini sorgulamalıdır" şeklinde konuştu.
Samsun Şehit Aileleri Derneği (SAM-ŞAD) Bafra temsilciliğini ise Hakan Eser'in yapacağı bildirildi. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek açılış gerçekleştirildi.
  • BafraHaber Yorum
  • Sam-şad Bafra Temsilciliği Açıldı Samsun Şehit Aileleri Derneği Bafra Temsilciliği Hizmet Binası Törenle Açıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0