BAFRA

Şair Ve Yazar Oktay Zerrin Barbaros İlkokulunda

 
 577
Şair Ve Yazar Oktay Zerrin Barbaros İlkokulunda - Bafralı şair, yazar, emekli eğitimci ve gazeteci Oktay Zerrin Bafra “Maarif Hareketi” ve “Yazarlarımız Okulda Projesi Kapsamında, Bafra Barbaros İlkokulunda bir imza günü gerçekleştirdi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafralı şair, yazar, emekli eğitimci ve gazeteci Oktay Zerrin Bafra “Maarif Hareketi” ve “Yazarlarımız Okulda Projesi Kapsamında, Bafra Barbaros İlkokulunda bir imza günü gerçekleştirdi.

Edebiyat Piyasasında “Sevgi Ufkundan Şarkılara”, “ Dünya Çocukla Güzel” ve “ Sevgi Güneşi Çocuklar” adlı 3 şiir kitabıyla yer alan Oktay Zerrin, Samsun Canik Hasköy Ortaokulu, Bafra Gazi ortaokulu ve Alaçam Gençlik Merkezinin ardından, bu defa da Bafra Barbaros İlkokulunun şair ve yazar konuğu oldu. 

#barbaros-ilkokulu0# Müdürü Recep Özcan, şair ve yazar Oktay Zerrin' i okula girişte ağırladı. Bir süre Okul Müdürü Özcan ile sohbet eden Oktay Zerrin, Barbaros İlkokuluna daha önce de geldiğini ancak o gelişinde 2 şiir kitabı olup bu defa ise yeni ve 3. çocuk şiirleri kitabı “Sevgi Güneşi Çocuklar” ile okula geldiğini söyledi.

Barbaros İlkokulu öğrencileri ile bazı veliler ve okul öğretmenleri Oktay Zerrin' in şiir imza gününe yoğun ilgi gösterdiler. Bazı öğrenciler, şair Oktay Zerrin'in şiirlerini video şeklinde seslendirdiler.

Zerrin, 1-2 Şubat 2018 tarihlerinde ki Merzifon Kitap Fuarı için hazırlık yaptığını ve bir aksilik olmadıkça bu fuara da katılacağını açıkladı.

Oktay Zerrin, okullarda imza günü ve söyleşi yapması için kendisine izin veren Bafra, Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, il valilikleri ve ilçe kaymakamlıkları ile Samsun ilindeki İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, konuk olduğu tüm okul müdürleri ile öğretmenlere ve öğrencilere teşekkürlerini sundu.

Zerrin, imkanlar dahilinde 4. şiir kitabını da piyasaya çıkarmayı düşündüğünü ancak kitap baskı fiyatlarının her yıl 2 - 3 kat artış göstermesinin şair ve yazarları zorladığını, Devletin özellikle öğretmen şair ve yazarlara, Kültür ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile maddi ve manevi destek olması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Şair Ve Yazar Oktay Zerrin Barbaros İlkokulunda içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0