GÜNDEM

Sahaya giren davetsiz misafir ilginç görüntülere sahne oldu

 
 1821
Sahaya giren davetsiz misafirilginç görüntülere sahne oldu - Samsun’un Bafra ilçesinde oynanan U-18 Futbol Lig müsabakasında sahaya giren köpek, hakem ve futbolculara zor anlar yaşattı.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun’un Bafra ilçesinde oynanan U-18 Futbol Lig müsabakasında sahaya giren köpek, hakem ve futbolculara zor anlar yaşattı.

Bafra Suni Çim Sahasında Genç Bafra ile Alaçamspor arasında oynanan U-18 karşılaşmasının ikinci yarısı ilginç görüntülere sahne oldu. 55. dakikada bir sokak köpeği, stat kapısının açık olmasını fırsat bilip bir anda sahaya daldı. Kimseye aldırış etmeyen köpek, şaşkın bakışlar arasında sahada bir sağa, bir sola koşuşturmaya başladı. Köpeğin sahaya girdiğini fark eden maçın hakemi maçı durdururken, sporcular köpeği yakalamak için peşine koştu.
Bafraspor’un genç kalecisi köpeği kucağına alarak sahadan çıkarttı. Kısa bir süre duran müsabaka köpeğin çıkartılması ile yeniden başladı. O anlar bir cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber Kaynağı

Bu haber abonesi olduğumuz iha.com.tr'den üretilmiş ve sistemimize otomatik olarak eklenmiştir.

  • BafraHaber Yorum
  • Sahaya giren davetsiz misafir ilginç görüntülere sahne oldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0