Başkan Öcal, Bafra Haber Genel yayın yönetmeni İsmail Karahan tarafından karşılandı. Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili karşılıklı sohbet yapılarak fikir teatisinden bulunuldu. Saadet Partisi ilçe Başkanı Mustaf Öcal, Türkiye genelinde olduğu gibi Bafra`da da hiçbir parti ile seçim ittifakı yapmayacaklarını, kendi adayları ile seçime gireceklerini söyledi. Bu amaçla en kısa zamanda kendi adaylarını açıklayacaklarını bildirdi.
Saadet Partisinin seçmenlerinin bu seçimde kendi adaylarını destekleyeceklerini ve bunun neticesinde de yerel seçimlerde Bafra`da iddialı olduklarının altını çizdi.
Bafra Haber Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı İsmail Karahan, Bafra Haber adına bu ziyaretten memnunluk duyduklarını, bu ziyaretlerin sık sık yapılması gerektiğini ifade etti ve seçimlerde Saadet Partisi ve adayına başarılar diledi.
Yenilendi.
Değiştir, Vazgeç!