BAFRA

Saadet Partisi Esnaf Ve Mahalle Buluşmalarına Devam Ediyor

 
 519
Saadet Partisi Esnaf VeMahalle Buluşmalarına Devam Ediyor - Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan adayı Mustafa Harman seçim çalışmaları kapmasında Bafra esnafı ve Tütüncüler Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan adayı Mustafa Harman seçim çalışmaları kapmasında Bafra esnafı ve Tütüncüler Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Esnafın işsizlikten Tütüncüler Mahallesi sakinleri ise yüksek gübre ve mazot fiyatlarından şikâyetçi olduğunu söyleyen Harman, ”Esnafın canlanması için çiftçimizin canlanasın gerekiyor. Çünkü Bafra’mız tarımsal Yönden çok değerli arazilere sahip fakat çiftimizin yeterince desteklenmediği için üretimden kar elde edemiyor. 

Çiftçimizin belini büken iki kalem mazot ve gübre fiyatlarındaki Yüksek fiyatlar. Bu noktada çiftçimize gereken destek daha iyi sağlanırsa bir canlılık gelecektir.

Ve bu canlılık Bafra’da esnafımıza da yansıtacaktır. Milli Görüş belediyeciliğinde Gübre ve mazot giderlerini daha uygun çiftçimize temin edilmesi noktasında hamleler yapılacaktır.” dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Saadet Partisi Esnaf Ve Mahalle Buluşmalarına Devam Ediyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0