BAFRA

Rus Yelken Kulübü Yakakent’te

 
 3150
Rus Yelken Kulübü Yakakent’te - Rus Kruvaziyerler Samsun’a demir atmaya devam ederken Rus Yelken Kulübü sporcuları da Yakakent Limanında demir atarak mola verdi. 
Bafra Haber

 |  - Rus Kruvaziyerler Samsun’a demir atmaya devam ederken Rus Yelken Kulübü sporcuları da Yakakent Limanında demir atarak mola verdi. 

Spor yatlarıyla Yakakent İskelesinde mola veren profesyonel yelkencileri, Yakakent Belediye Meclis üyesi Hamdi Şensoy, İYİ Parti Yakakent İlçe Başkanı Hamza Yakupoğlu, Belediye personelleri Sefer Güden ve Necmi Sarıbaş karşılayarak ilçeyle ilgili bilgiler verip ülkeyi gezdiler.

Yakakent'i yeşili ve mavisi ile çok beğendiklerini ifade eden Yelken Kulübü Başkan Yardımcısı ve tekne kaptanı Vladislav Belosheıkın gösterilen ilgi ve alakadan çok memnun olduklarını, Yakakent insanın çok güler yüzlü misafirperver olduklarını söylediler.

Yakakent'te geldikleri andan itibaren ilçenin tanıtımı adına desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Dr. Şerafettin Aydoğdu'ya ayrıca teşekkür ettiler.

Bir gece Yakakent'te konaklayacak olan yelken kulübü üyeleri Sinop'ta Karadeniz turunu noktalayacak.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Rus Yelken Kulübü Yakakent’te içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 2
User defaultYorum Id: 215870
10 Mayıs 2024
12:59
  • Yorum Id: 215870
  • 10 Mayıs 2024
  • 12:59

Çok güzel gelişmeler bunlar ....inşallah yakakent limanda balık lokantalarına takılmamışlardır .....

Cevap
  • Yorum Id: 216689
  • 21 Mayıs 2024
  • 18:42

Takilmis olsalar kötü bisey mi ne demk istiyorsnuz

User defaultYorum Id: 215864
10 Mayıs 2024
11:18
  • Yorum Id: 215864
  • 10 Mayıs 2024
  • 11:18

Aferin sizlere yakakentliler alkışlıyorm.