VEFAT

Recep Kaan Söyleyen Toprağa Verildi

 
 2380
Recep Kaan Söyleyen Toprağa Verildi - Samsun`un 19 Mayıs İlçesinde 22 Mart Cuma Günü Akşamı trafik kazası sonrası meydana gelen kaza sonrası 1 kişi hayatını kaybetmiş, 2 kişi de yaralanmıştı.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un 19 Mayıs İlçesinde 22 Mart Cuma Günü Akşamı trafik kazası sonrası meydana gelen kaza sonrası 1 kişi hayatını kaybetmiş, 2 kişi de yaralanmıştı.

Samsun’un 19 Mayıs İlçesinde 22 Mart Cuma Günü Akşamı trafik kazası sonrası meydana gelen kaza sonrası 1 kişi hayatını kaybetmiş, 2 kişi de yaralanmıştı.
Olayda hayatını kaybeden Samsun Final Okulları 11.Sınıf Öğrencisi 17 yaşındaki Recep Kaan Söyleyen için hüzünlü bir cenaze merasimi düzenlendi.
Cenaze Emirefedi Mahallesi Şoförler Odası Özkök Apartmanından alınarak Bafra Büyük Camiine getirildi.
Burada kılınan ikindi ve cenaze namazına müteakip Bafra Asri Mezarlıkta bulunan Aile Kabristanlığına Defnedildi.
Recep Kaan Söyleyen’in Samsun Final Okullarından okul idarecileri ve  öğrencileri ise Merhum’un resmi bulunan formalarla arkadaşlarına vefa örneğini gösterdiler.
Bunu gören anne İnci Söyleyen ise,’’Recep’im Cennet’e Gitti. Bundan sonra sizler benim için hepiniz birer Recep’siniz.’’demesi hem öğrencileri, hem de cenazede bulunanları duygulu anlar yaşamasına neden oldu.
Cenazeye Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Samsun Final Okulları Yöneticileri ve Öğrencileri, Mahalle ve Köy Muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Olayda Nuri Söyleyen biri başına olmak üzere 5 mermi isabet etti. Yapılan tedavi sonucu ameliyat edilmeyen Nuri Söyleyen’in bilincinin açık olduğu devamlı şekilde oğlu Recep’i sorduğu belirtildi. Nuri Söyleyen’in 72 saat içerisinde Ameliyata alınıp alınmayacağına karar verileceği söyleniyor.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Recep Kaan Söyleyen Toprağa Verildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0