BAFRA

Recai Keskin Bafra Ziraat Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

 
 3284
Recai Keskin Bafra ZiraatOdası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı - Hayvancılık ve Çiftçilik ile uğraşan Recai Keskin Bafra Ziraat Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı. 
Bafra Haber

 |  - Hayvancılık ve Çiftçilik ile uğraşan Recai Keskin Bafra Ziraat Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı. 

Adaylık açıklama toplantısına Muhtarlar, çiftçiler, esnaflar ve dernek başkanları katıldı.

Ziraat Odası Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Recai Keskin basın açıklamasında şunları söyledi:

Bafra Ziraat Odası Başkanlığı’nda hayal ettiklerimizi gerçekleştirmek adına yola çıktık. Güçlü bir grubumuz var. Bafra’mızın ve ziraat odasının eksiklerini fazlasıyla biliyoruz. Kısa ve Uzun vade olarak Problemleri 3 ay, 6 ay ve yıllık planlamalarla çözüme kavuşturacağız. Çok Değerli delegelerimiz. Şuna inanın ki #bafra-ziraat-odasi0#nı Türkiye’de rol model ve öncü olan hatta parmak ile gösterilecek ender Ziraat Odalarından biri haline getireceğiz. Ülkemizin değerli ovalarından birine sahip olan bölgemizi, Türkiye Gelirleri içerisinde, Gayri Safi Milli hasılaya destek veren bir bölge olması için çalışacağız. Türkiye’de ilklerde yer alabilmek adına birçok çalışmamız olacak. Bafra Ziraat Odası olarak atacağımız adımlar, uygulayacağımız projeler ile büyük değişimler yaratabileceğimizi düşünmekteyiz. Bunları siz değerli delege üyelerimiz ve çiftçilerimiz ile de paylaşacağız. Yepyeni ve dinamik bir değişim vizyonuyla yola çıktık. Belirli bir zaman sonra bayrak değişiminin şart olduğunu düşünüyoruz. Bafra Ziraat Odası için mesai harcayıp, tüm Kamu kuruluşları, sivil toplum örgütleri ile barış içerisinde olup, çiftçilerimiz için projeler üretilmesinin ve bunların hayata geçirilmesinin takipçisi olacağız. Birikim ve deneyimlerimiz, değişimden ve gelişimden yanadır. Mevcut oda binamızın yerinin ve fiziki imkanlarının uygun olmadığını düşünüyoruz. Odamıza yeni bir bina kazandırmak için çalışacağız.

Yenilenme ve Değişim Şart

Zengin bir oda doğru düşünceler ve yönetim ile olur. Her üretici daha iyi hizmet eden bir Odayı hak eder. Yenilenme ve değişim gerekliliğine olan inancımız tamdır. Çiftçilerimize sunulacak yeni vizyonumuz ve yeni projelerimize ile destek olmanın doğru olacağına inanıyoruz. Çok değerli Delegelerimizin takdiri ile, göreve geldiğimizde sorunların dile getirilebilmesi adına bölge temsilcilikleri oluşturacağız. “Bölge temsilcilikleri çiftçilerimiz ile daha yakın olma adına oluşturulacaktır.” Burada dile getirilen sorunlar her ay yönetime iletilecek, aksayan çalışmalar ve sorunlar ivedilikli şekilde çözüme kavuşturulacaktır. Ziraat Odamızda çiftçinin ihtiyacı olan ilaç, gübre ve zirai ekipmanların temininde yardımcı olacak. Çiftçiye daha farklı avantajlar sunabilen, fikirler ve çözümler geliştirebilen, GERÇEK hizmetler sunan bir anlayışa sahip olarak Bafra Ziraat odasına Başkan adayı oldum. Sizlere söz veriyorum ki seçildiğimizde Bafra’mıza yakışır bir Ziraat Odası göreceksiniz Bugüne kadar ziraat odasına hizmet eden bütün başkanlarımıza, yönetim kurulu ve meclis yelerimize teşekkür ediyor, Onlardan aldığımız bayrağı daha yukarılara taşıyacağımıza söz veriyoruz. Sözlerime son verirken buradan çok değerli delegelerimize, muhtarlarımıza, bizlere destek veren Bafra’mızın önde gelen çiftçilerine, iş adamlarına sonsuz teşekkür ederim. Cenabı Allah yar ve yardımcımız olsun.

Programa Muhtarlar, çiftçiler, esnaflar ve dernek başkanları katıldı.

Bafranın haberi, bafra