BAFRA

Rabia Ve Eray Akça Çifti Muhteşem Bir Düğünle Dünya Evine Girdi

 
 2976
Rabia Ve Eray Akça ÇiftiMuhteşem Bir Düğünle Dünya Evine Girdi - Sevda ve Fevzi Akça’nın oğulları, Yasemin ve Erdal Sonkaya’nın kızları Rabia ve Eray muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.
Bafra Haber

 |  - Sevda ve Fevzi Akça’nın oğulları, Yasemin ve Erdal Sonkaya’nın kızları Rabia ve Eray muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

Saklı Bahçesi Düğün Salonunda düzenlenen törenle Rabia ve Eray Akça çifti hayatlarını birleştirdi. Genç çift, ilk dansları yaptıktan sonra davetlilerle birlikte gönüllerince eğlenirken kendileri için özel olarak hazırlanan pastayı birlikte kesti.

Mutluluklarını sevenleri ile paylaşan Rabia ve Eray, gece boyunca gönüllerince doyasıya eğlendi. Damadın ve Gelin’in babaları düğün merasimine şehir dışından katılan herkese teşekkür etti. Saklı Bahçe Düğün Salonu Müdürü Samet Boztarla “Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileriz.” dedi.

Genç çifti, Doktor Gamze ve Gökhan Keleş çifti, Ak parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Furkan Bilgin, Bafra Haber Muhabiri Furkan Göçer, Algoritma Sigorta Sahibi Mesut Turan, Ufuk Motors Sahibi Ufuk Yıldırım, Ufuk AVM Sahibi Kenan Yıldırım, Blue Denim Tekstil Sahibi Fatih Tunç, Sayım Oto Galeri ortağı Muhammet Bilgin, Uyanık Oto Kurtarıcı sahibi Ömür Uyanık, Halciler Komisyon Başkanı  İskender Akbulut, ile sevenleri yalnız bırakmadı.

Bafranın haberi, bafra