GÜNDEM

Ptt`den Sevgililer Gününe Özel İndirim

 
 71
Ptt`den Sevgililer Gününe Özel İndirim - PTT Genel Müdürlüğü, "14 Şubat Sevgililer Günü" dolayısıyla 14 Şubat`a kadar PTT Kargo hizmetinde yüzde 10`luk indirim uygulaması başlattığı bildirildi.
Bafra Haber

 |  - PTT Genel Müdürlüğü, "14 Şubat Sevgililer Günü" dolayısıyla 14 Şubat`a kadar PTT Kargo hizmetinde yüzde 10`luk indirim uygulaması başlattığı bildirildi.

PTT Genel Müdürlüğü, "14 Şubat Sevgililer Günü" dolayısıyla 14 Şubat`a kadar PTT Kargo hizmetinde yüzde 10`luk indirim uygulaması başlattığı bildirildi.
Konu ile ilgili bilgi veren Samsun PTT Başmüdürü Zekai Özkan, birçok hizmet çeşitliliğini halka sunan kuruluşlarının 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle bir takım faaliyetleri yaptığını söyledi. 13 Şubat gece saat 00.00`a kadar vatandaşların kargolarını PTT ile göndermeleri halinde yüzde 10`luk bir indirim uygulanacağını dile getiren Özkan, "Bunun yanı sıra, sevgililer gününe özel e-telgraf uygulaması da başlattık. Dünya 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla sevdiklerine telgraf çekmek isteyen
vatandaşlarımız `www.ptt.gov.tr` adresinde ki e-telgraf linkini seçerek sevdiklerinize telgrafla iletebilirler. Bu telgraflar sevgililer gününe özel olarak alıcılarına renkli kağıtlara baskı yaparak teslim edileceklerdir. Bununla ilgili tüm tedbirleri almış durumdayız" dedi.
  • BafraHaber Yorum
  • Ptt`den Sevgililer Gününe Özel İndirim içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0