GÜNDEM

Protokol Büyükpark`ta Bayramlaştı

 
 406
Protokol Büyükpark`ta Bayramlaştı - Bafra İlçesinde Ramazan Bayramı`nın coşkusu ilk önce Bafra Protokolünde başladı.
Bafra Haber

 |  - Bafra İlçesinde Ramazan Bayramı`nın coşkusu ilk önce Bafra Protokolünde başladı.

Bafra İlçesinde Ramazan Bayramı’nın coşkusu ilk önce Bafra Protokolünde başladı.
Samsun’un Bafra İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı, Ramazan Bayramı nedeniyle İlçe protokolü ile bir araya gelerek bayramlaştı.
Bafra Belediyesi Asırlık Büyük Park Cumhuriyet Salonunda yapılan bayramlaşma töreninde bir açıklama yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ”Bayramlar küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği günlerdir. Bayramlar insanlar arasında ki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar berekettir, mutluluktur, umuttur, özlemdir, kavuşmadır.  Bayramlar rahmet ve şefkattir. Bayram dönemlerinde trafik akışı hem şehir içlerinde hem de karayollarında oldukça artmaktadır. Vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını temenni ediyorum. Böylesine güzel ve anlamlı günler acılara dönüşmesin. Tüm trafik kurallarına uyalım. Bu güzel günde ve bayram sonrasında da her günümüzde herkes birbirine karşı sabırlı, sevgi dolu olması ve saygıyla yaklaşması toplumuzun iyi huylu hasletlerini daha da artıracaktır“ dedi.
      
Bayramlaşmanın ardından Bafra Polis evi, Kapalı Cezaevi, İlçe Jandarma Komutanlığı ve 75. Yıl Bafra Huzurevi ziyaret edildi.
Bafra Belediyesi Asırlık Büyük Parkta gerçekleştirilen bayramlaşma törenine; Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı, MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, Bafra Garnizon Komutanı Per. Yarbay İbrahim Dağtekin, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Eski Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk, Bafra Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ahmet Kurt, Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Vekili Cemal Sezgün, Bafra İlçe Jandarma Komutanı Jan. Binbaşı Serdal Şahin, Bafra İlçe Müftüsü Bürhan Keleş, Bafra İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dursun, , İkizpınar Belediye Başkanı Şaban Çalışkan, Doğanca Belediye Başkanı İsmail Mutlu, Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç, Askeri ve Mülki Erkan, , Daire Müdürleri, Okul Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri Katıldı.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Protokol Büyükpark`ta Bayramlaştı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0