ULUSAL

Otobüste kırmızı bileklik paniği

 
 311
Otobüste kırmızı bileklik paniği - Karabük’te bileğinde kırmızı bileklik ile otobüse binen yaşlı kadın paniğe neden oldu. Hastanede korona virüs testi yaptıran yaşlı kadının hastalık semptomu gösterdiği için bileğine kırmızı bileklik takıldığı öğrenildi.BUGÜN NELER OLDU?
İhlas Haber Ajansı

 |  - Karabük’te bileğinde kırmızı bileklik ile otobüse binen yaşlı kadın paniğe neden oldu. Hastanede korona virüs testi yaptıran yaşlı kadının hastalık semptomu gösterdiği için bileğine kırmızı bileklik takıldığı öğrenildi.BUGÜN NELER OLDU?

Soğuksu Mahallesi'nde oturan 64 yaşındaki S.Ö., Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi'nde semptom gösterdiği için korona virüs testi yaptırdı. Hastanede bir süre bekledikten sonra gönderilen yaşlı kadın evine gitmek için halk otobüsünü tercih etti. 64 yaşındaki kadının bileğinde kırmızı bilekliği fark eden yolcular durumu şoföre bildirdi. Kısa süreli paniğe neden olan yaşlı kadın 3 Nisan Nazif Topsakal Polis Merkezi önünde indirilip polise teslim edildi. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edilirken, yaşlı kadın ambulans ile evine götürüldü.

S.Ö.'nün test sonucunun henüz belli olmadığı kırmızı bilekliğinde korona virüs semptomlarını gösterdiği için tedbir amaçlı takıldığı öğrenildi.

Fatih Ünlü - Rıdvan Bostancı
 

  • BafraHaber Yorum
  • Otobüste kırmızı bileklik paniği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0