BAFRA

Ak Parti Teşkilat Temayül Oylamasında Tuncay Yurduseven’e Yakın İlgi

 
 2679
Ak Parti Teşkilat TemayülOylamasında Tuncay Yurduseven’e Yakın İlgi - AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayları İçin Samsun’da E-Temayül oylaması yapıldı.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayları İçin Samsun’da E-Temayül oylaması yapıldı.

Samsun'da 14 Mayıs seçimleri için AK Parti'den milletvekili aday adayı olan 89 isim için e- temayül yoklaması gerçekleştirildi.

AK Parti Samsun İl Başkanlığınca, Milletvekili Genel Seçimi için partilerine başvuran aday adaylarına yönelik Samsun Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonda dijital ortamda temayül yoklaması yapıldı. 

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Samsun Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'nda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve partililerin katılımıyla AK Parti Milletvekili Aday Adayı Temayül Yoklaması gerçekleştirildi. 


Temayül yoklamasında her kesimin yakın ilgisini gören AK Parti Samsun Milletvekili A.Adayı , bir önceki dönem AK Parti Bafra İlçe Başkanı, yaptığı çalışmalarla ve projelerle her kesimin takdirini kazanan Tuncay Yurduseven yaptığı açıklamada,’’AK Parti Samsun Milletvekilliği Aday Adaylığına başvuru yaptığım itibaren gerek şahsi, gerek sosyal medyadan, gerekse telefonlardan arayarak tebrik eden, hayırlı olsun temennilerini sunan herkese teşekkürlerimi sunmak isterim. Ayrıca Samsun Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleşen E-Temayül Yoklamasında yoklama öncesi ve sonrası yakın ilgilerini esirgemeyen teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum.

Temayül yoklaması için Samsunumuza gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Leyla Şahin Usta, Ak Parti Bursa Milletvekilimiz Vildan Yılmaz Gürel’in katılımıyla 28.dönem Milletvekili A.Adayları teşkilat temayül yoklaması yoğun katılımla gerçekleşmiştir. 

Temayüle katılım sağlayan, bizlere kalben teveccühlerini gösteren   tüm teşkilat mensuplarımıza en kalbi şükranlarımı sunmak isterim. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonunda yapılan e-temayül yoklamasına milletvekili aday adayları ile birlikte İl-İlçe Yönetimleri, belediye başkanları, il-ilçe kadın ve gençlik kolları ile mahalle başkanları katılım sağlamıştır.

Kuruluşundan bugüne kadar, AK Parti teşkilatlarının her kademesinde onurla gururla hizmet ettim. Bizlere bugünleri gösterdiği için Rabbimize şükürler olsun. AK Parti Bafra İlçe başkanlığı yaptığım 6 yılı aşkın sürede yerel seçimler, genel seçimler, Cumhurbaşkanlığı seçimi, halk oylaması hepsini beraber yasadık. Girdiğimiz her seçimde sizlerin de destekleriyle Bafra’mızda ve bölgemizde Türkiye ortalamasının hep üzerinde neticeler elde ettik. 

Sadece seçim dönemlerinde değil, seçim dönemleri dışında da sürekli hemşerilerimizin içinde bulunarak; sıkıntılarına sorunlarına çözümler üretip çare olmaya çalıştım. bölgemizde de olmasını arzu ettiğimiz hangi hizmet varsa burada da olması için gayret gösterdik ve güzel sonuçlar elde ettik. Siyasetteki bu tecrübemizi kullanarak doğup büyüdüğümüz, hatırlarımızı yaşadığımız ve geleceğe dair hayaller kurduğumuz şehrimizi daha yaşanabilir kılmak, evlatlarımıza ve gelecek nesillere daha güzel bir miras bırakmak öncelikli sorumluluğumuzdur. Türkiye AK Parti iktidarı ile çok önemli mesafeler kat etmiştir. 

Yapacağımız her işte “Milletimiz ne der Hak nezdinde nasıl bir karşılık bulur” düsturu ile hareket edeceğiz. Halkımıza yaptığımız hizmeti onlara bir lütuf gibi değil, onların sayesinde yaptığımızı hissettireceğiz. Milletimizin gönlündeki Recep Tayyip Erdoğan sevgisini muhabbetini istismar etmeyecek aksine yapacağımız çalışmalarla aynı ilçe başkanlığı dönemimizde olduğu gibi sayın Cumhurbaşkanımızın gücüne güç katma gayretinde olacağız.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Teşkilat Temayül Oylamasında Tuncay Yurduseven’e Yakın İlgi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 23
User defaultYorum Id: 173831
31 Mart 2023
01:05
  • Yorum Id: 173831
  • 31 Mart 2023
  • 01:05

Allah cumhurbaşkanımızdan razı olsun cumhurbaşkanımız türkiye için herşeyi yaptı en azından islam yolunda chp ve iyi parti gibi oy toplamak için insanlara yalan söyleyip de kandirmiyor allah başımızdan ak partiyi eksik etmesin sonuna kadar rte

Cevap
  • Yorum Id: 173913
  • 02 Nisan 2023
  • 00:59

Aynen allah cumhurbaşkanımızdan razı olsun başımıza chp gelse aç kalirz valla

Cevap
  • Yorum Id: 173912
  • 02 Nisan 2023
  • 00:59

Aynen allah cumhurbaşkanımızdan razı olsun başımıza chp gelse aç kalirz valla

User defaultYorum Id: 173884
01 Nisan 2023
01:57
  • Yorum Id: 173884
  • 01 Nisan 2023
  • 01:57

Milliyetçi ülkücü gençlik bunun ilçe başkanlığı döneminde bafrada kesinlikle bir yere gelememiştir bizzat kendisi buna mani olmuştur bilenler bilir. kısacası makbul bir aday adayı değil bunu alkışlayanlar emeksiz sınavsız mülakatsız bunun sayesinde işe sokulanlar bafranın genelinde karşılığı yok hiç bir aday adayına bunun kadar tepki gösterilmemektedir.

User defaultYorum Id: 173876
31 Mart 2023
23:03
  • Yorum Id: 173876
  • 31 Mart 2023
  • 23:03

Su menfaatcı,çıkarcı ramazan kolilerini evine taşıyan fakir fukaranın evine giderken pideleri tatlıları kendi evine taşıyan aç gözlü karıyıda defedin artık daha fazla görmek istemiyoruz bunu bunlar akpartiye zarardan baska bir halta yaramıyor

Daha Fazla Yorum