BAFRA

Polisten Kaçtı, Otomobillere Çarptı, Sonunda Takla Atarak Durabildi

 
 698
Polisten Kaçtı, Otomobillere Çarptı,Sonunda Takla Atarak Durabildi - Samsun’un Bafra ilçesinde polisin dur ihtarına uymayıp kaçarken başka bir noktada biri polis otomobili 2 araca çarpan ve bir polis memurunun yaralanmasına sebep olan şahıs kovalamaca sonucu yoldan çıkarak durabildi. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun’un Bafra ilçesinde polisin dur ihtarına uymayıp kaçarken başka bir noktada biri polis otomobili 2 araca çarpan ve bir polis memurunun yaralanmasına sebep olan şahıs kovalamaca sonucu yoldan çıkarak durabildi. 

Olay gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, devriye görevi yapan polis ekipleri, Kirazlar Kavşağında, Askerlik Şubesi istikametinden gelmekte olan Murat Karaca idaresindeki 06 EZ 8392 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polisin dur ikazına uymayan sürücü uygulama noktasından kaçtı. 

Polis ekipleri kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. Bir polis ekibi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde araç ile karşı karşıya kaldı. Yüksek hızla gelen sürücü polis ekibi ile park halindeki bir otomobile çarparak kaçmaya devam etti. Çarpma sonucu M.S. isimli polis memuru yaralandı. 

Polisten kaçan sürücünün kullandığı otomobil, Kazandere Mevkisinde yoldan çıkıp bankete yuvarlanarak durabildi. Sürücünün hastane kontrolünde alkollü olduğu tespit edildi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Polisten Kaçtı, Otomobillere Çarptı, Sonunda Takla Atarak Durabildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0