Sporcularına güvendiğini söyleyen Bafra Belediyespor Teknik Direktörü Sedat Kalaycı, Pazar günü Sürmene`den Play-Off`a kalmış olarak döneceğiz dedi.
Sporcularına güvendiğini söyleyen Bafra Belediyespor Teknik Direktörü Sedat Kalaycı, Pazar günü Sürmene’den Play-Off’a kalmış olarak döneceğiz dedi.TFF 3’üncü Lig 4’üncü Grup’ta mücadele eden Bafra Belediyespor, Pazar günü oynayacağı Sürmenespor maçı için bugün yola çıkıyor. Ligin son haftasına ikinci sırada giren kırmızı-Siyahlılarda, deplasmanda oynayacakları maç öncesinde moraller yerinde.Camia olarak hedefe kilitlendiklerini dile getiren Teknik Direktör Sedat Kalaycı,Sarı kart cezalısı olan barış ve Hakan’ın dışında eksik oyuncumuz yok. Sürmenespor deplasmanından en az 1 puanla ayrılarak Play-Off’a kalmak istiyoruz. Sporcularıma güveniyorum. Ve Pazar günü sahadan istediğimiz sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Bugün Sürmene’ye gidecek olan temsilcimiz, yarın yapacağı ter idmanının ardından maç saatini beklemeye başlayacak.
Yorumunuz öncelikle yapay zekâ tarafından kontrol edilecektir. Yapay Zeka Denetiminden geçen yorumlar 30 saniye içinde sayfada yayımlanır. Otomatik onaylanmayan yorumlar ise editör incelemesinin ardından uygun bulunması hâlinde yayımlanır. Katkınız için teşekkür ederiz.
💬0 yorum
Bu haberde henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yeni haber yükleniyor…
Gösterilecek başka haber kalmadı.
Kayıt sonrası telefonunuza gelen kodla doğrulama adımına yönlendirileceksiniz.
Telefon numaranızı veya e-posta adresinizi girin
Telefonunuza gelen 4 haneli kodu ve yeni şifrenizi girin
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın