GÜNDEM

Per. Yrb. Metin Özdemir Bafra`ya Veda Etti

 
 293
Per. Yrb. Metin Özdemir Bafra`ya Veda Etti - Şehit ailelerinin akan gözyaşlarını silen Per. Yrb.Metin Özdemir Bafralılara veda etti.
Bafra Haber

 |  - Şehit ailelerinin akan gözyaşlarını silen Per. Yrb.Metin Özdemir Bafralılara veda etti.

8 yıldır Bafra`da Bafra Garnizon Komutanlığı ve Askerlik Şubesi Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren tüm Bafralıların sevgisini kazanan, Şehit ailelerinin akan gözyaşlarını silen Per. Yrb.Metin Özdemir Bafralılara veda etti.

Bafra Garnizon Komutanlığı Bahçesinde yapılan veda töreninde gözyaşları sel okup akarken, Komutanın askerlerle vedalaşırken askerlerin gözyaşlarını tutamaması herkesi duygulandırdı.

Bafra`dan Aksaray`a tayini çıkan Per.Yrb.Metin Özdemir yaptığı konuşmada,`` Ayrılık saati gelince konuşmak çok zor. Bundan 8 yıl önce bir Ağustos ayında Bafra’ya gelmiştik. Bafra’ya gelir girmez eşim ile birlikte çok sıcak ve samimi bir ortamla karşılaştık. Şuna emin olunuz ki kendimizi Bafralı olarak hissediyoruz. Her zaman yanınızdayız, biz de sizden biriyiz. Bafra ve insanı güzel. Bafralıyı sevdiğimizden Bafra’nın taşını toprağını sevdik.Bafra’yı ve Bafralıyı hiç bir zaman unutmayacağız.
3 Temmuz 2009 Tarihi itibariyle Bafra Askerlik Şubesi Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı görevimi devredip,yeni görev yerim olan Aksaray askerlik Şubesi Başkanlığı görevimi devr alacağım.8 yıllık görev sürem içerisinde Bafra’da gerek mesleki gereksi insani boyutta bir çok dostluklarım oluştu.Bafra’da gördüğüm sevgi ve saygıyı ömrüm boyunca unutmayacağım.Bafra ve Bafra’lılar ile olan dostluğum hiç bitmeyecek.İnşallah bundan sonraki yaşam hepimize hayırlar getirir.``dedi
Konuşmadan sonra Bafra Askerlik Şubesi Önünü dolduran protokol ve vatandaşlarla vedalaşan Per.Yrb.Metin Özdemir,Eşi Fatoş Özdemir`e vatandaşlar hep bir ağızdan ``Hakkımız Helal Olsun.``dedi.
Bafra Garnizon Komutanlığı önündeki veda töreninden sonra Bafra Garnizon Komutanlığı Şehitliğine gelen Per.Yrb.Metin Özdemir ve Ailesi burada bulunan Şehit Kabristanlıklarına karanfil  koydular. Şehitlikte komutana sarılıp ağlayan Bafra Terörle Mücadelede Mağdur Olan Aileler Derneği Başkanı Saadet Var ise,’’8 yıl boyunca biz şehit ailelerinin yanında olan, akan gözyaşlarımızda bizleri teselli edeni,ağlayan yüzlerimizin gülmesini sağlayan ve şu anda tayini çıkan komutanımız Per.Yrb.Metin Özdemir i yeni görev yerlerinde başarılar diliyoruz. Yolunuz açık olsun.Tüm Şehit Aileleri olarak Hakkımızı helal ediyoruz.’’dedi
Bafra Garnizon Şehitlik Anı Defterini imzaladıktan sonra toplu fotoğraf çekimi ile veda töreni sona erdi.
Veda törenine Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı,Bafra Garnizon Eski Komutanı Yakup Selim Tomaç,Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mahir Erol,Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Çepni,Bafra Vaizi Yunus Özdamar,DP Bafra İlçe Başkanı Kadir Bıçakçı,Bafra Terörle Mücadelede Mağdur Olan Aileler Derneği Başkanı Saadet Var,Bafra Ortopedik Engeliler Dernek Başkanı Yıldız Kaya,Bafra Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş,Bafra Balkan Türkleri Dernek Başkanı Memduh Aksu,Türkiye MuharipGaziler Dernek Bafra Şube Başkanı Rahmi Şahin,Şehit Aileleri,Okul Müdürleri,Daire Müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Per. Yrb. Metin Özdemir Bafra`ya Veda Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0