Bafralı şair, söz yazarı, emekli öğretmen ve gazeteci Oktay Zerrin panel sona erdiğinde gitmek üzere hareket eden Hukukçu Turgut Aydıner ile bir resim çekinme ricasında bulundu.
"Ben i tanıyabildiniz mi acaba?"şeklinde bir soruyla karşılaşan Panelist-Hukukçu Aydıner ise tanıyamadığını söyledi.
Bunu üzerine kendini tanıtan Oktay Zerrin, uzun yıllar önce Bafra'da, Cumhuriyet Meydanı'nda o zamanlar Cem Kırtasiye'nin üstündeki Avukatlık Yazıhanesi'nde, ortaokula giderken yanında çalıştığını hatırlattı.
Bu ilgiye şaşırıp, yazıhanesinde çocukken çalışan ve okul masraflarını çıkarmasına yardımcı olan Hukukçu Turgut Aydıner, Oktay Zerrin'in ricasını kırmayıp birlikte bir hatıra fotoğrafı çekindiler.
Panele katılanlar arasında yer alan bir diğer panelist ise Eski Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu idi.
Bostancıoğlu da Oktay Zerrin'in emekli olduğu Bafra Kızılırmak İlköğretim Okulu'ndan mezun olmuş bir eski Milli Eğitim Bakanı olarak, Kızılırmak İlköğretim Okulu'ndan emekliye ayrılırken kendisi ve diğer okuldan emekliye ayrılan arkadaşlarının okul gecesi ve yemeğinde de yer almıştı.
Haber Merkezi-Bafra
Yenilendi.
Değiştir, Vazgeç!