BAFRA

Pakun, Dubai Gıda Fuarında 

 
 2232
Pakun, Dubai Gıda Fuarında  - PAKUN, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde düzenlenen, Uluslararası Gıda Fuarı Gulfood 2022’deki yerini aldı. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - PAKUN, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde düzenlenen, Uluslararası Gıda Fuarı Gulfood 2022’deki yerini aldı. 

Dubai World Trade Centre tarafından organize edilen Gulfood Dubai fuarı, gıda, yiyecek, içecek teknolojileri sektörlerindeki katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getiriyor. 

13-17 Şubat tarihlerinde düzenlenen fuarda, PAKUN’u, Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Durgun, Fabrika ve Dış ticaret Müdürü Oğuz Türk, Harun Sönmez ve ailenin genç üyesi Tuğra Durgun temsil etti.

Ticaret Bakan yardımcısı Rıza Tuna Turagay ve heyeti Pakun standını ziyaret edenler arasında yer aldı.. Ziyaret sırasında stanttaki Venezuelalı müşterilerinin “Pakun kalitesi sayesinde Venezuela’da Türk ununu gururla sattıklarını” söylemesi üzerine Turagay Firma yetkililerini tebrik ederek teşekkür etti.  Taraflar keyifli sohbetlerini fotoğraf çekerek anılaştırdılar.

Fuar hakkında açıklama yapan Yön. Kurulu Başkanı Turgay Durgun, “5 yıldır aralıksız katıldığımız Gulfood gıda fuarında bu sene de yerimizi aldık. Dünya gıda sektörünün buluştuğu bu fuarda ülkemizi ve firmamızı gururla temsil ediyoruz. Türk ununu Bafra ve Tekirdağ’daki fabrikalarımızda üreterek dünya ülkelerine satıyoruz.” dedi.

Fabrika ve Dış Ticaret Müdürü Oğuz Türk, Pandemi sürecinde ürettiğimiz unun ne kadar önemli bir ürün olduğunu gördük. Bunun bilincinde olarak Türkiye ve dünya pazarlarına un tedarikinde destek sağladık. Bu konuda ziyaretçilerimizin takdir ve teşekkürlerini duymak bizi onurlandırdı.” dedi.

Bafranın haberi, bafra