Özel Medibafra Hastanesinden Polis Haftası Ziyareti
Özel Medibafra Hastanesi İşletme Müdürü Dr. Şafak Aygül ve Kurum Müdürleri, Polis haftasının 172. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit`i makamında ziyaret etti.
Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, "Dr. Şafak Hanımın bu nazik ve bizleri gururlandıran ziyaretleri için Özel Medibafra Hastanesi`ne çok teşekkür ediyorum." dedi.
Özel Medibafra Hastanesi İşletme Müdürü Dr. Şafak Aygül, "Polislik mesleği kutsal bir meslektir. Bu işin manevi boyutu çok büyük. Bu nedenle polisimizin yaptığı işleri önemsiyor ve polisimize sonuna kadar güveniyoruz. Ben bu vesile ile polis teşkilatımızın 172. kuruluş yılını ve emniyet mensuplarımızın haftasını kutluyor ve meslek hayatlarında ve yaşantılarında huzur, sağlık ve başarılar diliyorum." diye konuştu.
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın