BAFRA

Özel Medibafra’da Coşkulu Hemşireler Günü Etkinliği 

 
 2104
Özel Medibafra’da CoşkuluHemşireler Günü Etkinliği  - Özel Medibafra Hastanesi yönetimi, yoğun bir pandemi dönemi geçiren hemşireler için etkinlik düzenledi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Özel Medibafra Hastanesi yönetimi, yoğun bir pandemi dönemi geçiren hemşireler için etkinlik düzenledi.

12 Mayıs Dünya Hemşireler günü Özel Medibafra Hastanesinde özel bir etkinlik ile kutlandı. Özel Medibafra Hastanesi Yönetim Kurulu ve Genel Müdürlüğü direktifleri ile Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğünce düzenlenen programda müzik dinletisi ve tiyatro gösterisi yapıldı. Etkinlik, Özel Medibafra Ailesinin tüm departmanlarından personellerinin katılımı ile coşkulu bir şekilde kutlandı. 

Özel Medibafra Hastanesi 12 Mayıs Dünya Hemşireler günü ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

Hemşirelik fedakarlık gerektiren, belli ilkeleri ve kuralları olan bir meslek. Hemşireler, Hemşirelik andı ile sır saklayacağına, görev bilinci ile hiçbir şekilde din, dil, ırk, mezhep ayrım yapmadan hizmet edeceğine dair söz vermiştir. Hemşire hiç kimsenin dini inancına, ibadet hürriyetine karışmadığı gibi hastayı hayati tehlikeye sokacak bir girişimde bulunmaz, Hemşire iyi bir sağlık çalışanı olmak için sürekli olarak kendini geliştiren yetiştiren ve en üst seviyede kaliteli sağlık hizmeti sunmak için gayret gösteren sağlık hizmet sunumunun en önemli halkalarından biridir.

Bilindiği üzere tüm Dünyayı etkisi altına alan ve dünya sağlık örgütü tarafından da “küresel salgın - pandemi” olarak nitelendirilen covid-19/Korona virüsü ülkemizde de etkisini göstermiş ve tüm sağlık mensupları pandemi ile mücadeleyi el ele vererek başarı ile sürdürmüştür. Büyük uğraşlar ve gayret göstererek evinden, ailesinden uzakta okullarda otellerde yeri geldiğinde hastanelerde konaklayarak bu sürecin en çetin uğraşını veren sağlık çalışanlarımıza yönelik pandemi döneminin sona erdiği bu günlerde anlamlı bir etkinlik düzenleyerek 12-18 Mayıs hemşireler haftasının anlam ve önemine değinmek çalışanlarında moral ve motivasyonu artırmaya yönelik farkındalık yaratacak bir etkinlik ile 12 Mayıs Dünya Hemşireler günü kutlandı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Özel Medibafra’da Coşkulu Hemşireler Günü Etkinliği  içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0